Kyssäkaaliranskalaiset
Kyssäkaalista eli kaalirapista syntyy herkullinen lisäke esimerkiksi kalalle, kun leikkaat kaalit ranskalaisten muotoon ja paahdat uunissa. Noin 1,35€/annos.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 2(n. 800 g)kyssäkaalia
- 2rklmaissitärkkelystä (Maizena)
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Jogurtti-kapriskastike
- 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Kuori kyssäkaalit ja leikkaa ne noin sentin paksuisiksi tikuiksi. Sekoita maissitärkkelys ja mausteet ja pyörittele kyssäkaalitikut seoksessa. Kaada kyssäkaalit leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paista kyssäkaaleja 225-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Kääntele kypsennyksen loppupuolella. Ranskalaiset saavat jäädä rakenteeltaan hiukan napakoiksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Tarjoa kyssäkaaliranskalaiset heti jogurttikastikkeen kanssa.
Tiesitkö että...
Halutessasi voit maustaa kyssäkaaliranskalaiset myös paprika- tai chilijauheella. Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi