Remouladekastike
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Remoulade on maustekurkuilla, kapriksilla ja yrteillä maustettu majoneesikastike. Remoulade sopii kastikkeeksi tai dipiksi kalalle, äyriäisille, kanalle ja kasviksille.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
5 annosta
1 (50 g) | salottisipuli tai |
4 | tai |
2 rkl | tai |
2 rkl | tuoretta (lehti)persiljaa hienonnettuna tai |
1 rkl | tuoretta ruohosipulia hienonnettuna tai |
2 dl | tai |
1 1/2 rkl | Dijonsinappia tai |
1/2 tl | valkoviinietikkaa tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
Valmistus
alle 15 min
Hienonna kuorittu sipuli, cocktailkurkut, kaprikset, persilja ja ruohosipuli mahdollisimman pieniksi. Puristele kapriksista ja cocktailkurkuista ylimääräinen neste pois käsin tai lävikössä lusikan avulla.
Sekoita majoneesi, sinappi ja etikka tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon hienonnetut raaka-aineet ja sekoita. Mausta mustapippurilla ja laita jääkaappiin maustumaan. Reseptillä tulee noin 2 1/2 dl valmista kastiketta.
Voit myös tehdä remouladesta täytettyjä kananmunia sekoittamalla kastiketta keltuaisten joukkoon. Kokeile remouladea myös salaatinkastikkeena, esimerkiksi coleslaw-salaatissa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,0(1 arvostelu)
- alle 15 min3,4(68 arvostelua)
- 30 - 60 min3,4(78 arvostelua)
- 30 - 60 min3,7(31 arvostelua)
- alle 15 min3,4(17 arvostelua)
- alle 15 min3,2(16 arvostelua)
- alle 30 min4,0(30 arvostelua)
- alle 15 min4,5(11 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (16 arvostelua)