• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Suutarinpaisti

Suutarinpaisti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

    • 1pkt(170g)amerikanpekonia
    • 1/2ps(100 g)sipulikuutioita (pakaste)
    • 1dlvettä
    • 600gsilakkafileitä
    • ripaussuolaa
    • 1/2tlsitruunapippuria
    • tilliä

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi pekoni ja ruskista kevyesti pannulla. Lisää joukkoon sipulikuutiot ja anna niiden hautua hetken aikaa. Kaada joukkoon tilkka vettä.
  2. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Lado silakkafileet kalan muotoon taitettuna pannuun pekonin ja sipulien päälle säteittäin. Hauduta kypsäksi 5-10 minuuttia.
  3. Hienonna pinnalle tilliä. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja juuresraasteen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 157 kcal658 kJ
  • Proteiinia12,1 g
  • Hiilihydraatteja0,49 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille