Lakritsigrillikastike
Tummasta oluesta, lakritsista ja soijasta syntyy helppo ja maukas grillikastike naudanlihalle tai ribseille. Resepti: Aniko Lehtinen
3 dlalle 30 min
Ainekset
3 dl
- 1 1/2dl(n. 83 g)Pandan lakupaloja
- 2rklsoijakastiketta
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa lakut pieniksi paloiksi. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä välillä sekoittaen noin 25-30 minuuttia, kunnes lakut ovat liuenneet kastikkeeseen ja kastike muuttunut siirappimaiseksi.
- Sivele kastiketta naudanlihan päälle grillatessasi, tai käytä ribsien grillauskastikkeena.
Kommentoi
Komiaa ja varmaan hyvää. Olisko olut vaihdettavissa vissiin, vai menikö jo piloille?
Mullonälkä, resepti on testattu oluella, joka osaltaan myös vaikuttaa kastikkeen makuun.