Lakritsigrillikastike
- Annosmäärä1 annos
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Maidoton
Tummasta oluesta, lakritsista ja soijasta syntyy helppo ja maukas grillikastike naudanlihalle tai ribseille. Resepti: Aniko Lehtinen
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
1 annos
- 1 1/2 dl (n. 83 g) Pandan lakupaloja
- 33 cl Pirkka tummaa lager -olutta
- 2 rkl soijakastiketta
Ravintosisältö
- Energia616 kJ / 147 kcal
- Rasva0,1 g
- josta tyydyttynyttä0 g
- Hiilihydraatit25 g
- josta sokereita13 g
- Proteiini2,1 g
- Suola1,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Leikkaa lakut pieniksi paloiksi. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä välillä sekoittaen noin 25–30 minuuttia, kunnes lakut ovat liuenneet kastikkeeseen ja kastike muuttunut siirappimaiseksi.
- Sivele kastiketta naudanlihan päälle grillatessasi, tai käytä ribsien grillauskastikkeena. Reseptillä tulee noin 3 dl valmista kastiketta.
Vinkki! Voit myös lisätä kastikkeeseen hieman chiliä, jos pidät tulisista mauista.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(103 arviota)
- alle 30 min4,2(129 arviota)
- yli 60 min3,9(139 arviota)
- alle 5 min3,8(231 arviota)
- yli 60 min3,7(99 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,9(27 arviota)
- alle 30 min4,0(164 arviota)
- yli 60 min4,0(26 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (18 arviota)
- Mullonälkä7 vuotta sittenKomiaa ja varmaan hyvää. Olisko olut vaihdettavissa vissiin, vai menikö jo piloille?
- K-Kuluttajapalvelu7 vuotta sittenMullonälkä, resepti on testattu oluella, joka osaltaan myös vaikuttaa kastikkeen makuun.