Hyppää sisältöön
Lakritsigrillikastike Reseptin takana kumppani

Lakritsigrillikastike

  • Annosmäärä1 annos
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
Tummasta oluesta, lakritsista ja soijasta syntyy helppo ja maukas grillikastike naudanlihalle tai ribseille. Resepti: Aniko Lehtinen
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

1 annos

Ravintosisältö

  • Energia
    616 kJ / 147 kcal
  • Rasva
    0,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    0 g
  • Hiilihydraatit
    25 g
  • josta sokereita
    13 g
  • Proteiini
    2,1 g
  • Suola
    1,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa lakut pieniksi paloiksi. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä välillä sekoittaen noin 25–30 minuuttia, kunnes lakut ovat liuenneet kastikkeeseen ja kastike muuttunut siirappimaiseksi.
  2. Sivele kastiketta naudanlihan päälle grillatessasi, tai käytä ribsien grillauskastikkeena. Reseptillä tulee noin 3 dl valmista kastiketta.
Vinkki! Voit myös lisätä kastikkeeseen hieman chiliä, jos pidät tulisista mauista.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,4 (18 arviota)

  • Mullonälkä
    7 vuotta sitten
    Komiaa ja varmaan hyvää. Olisko olut vaihdettavissa vissiin, vai menikö jo piloille?
  • K-Kuluttajapalvelu
    7 vuotta sitten
    Mullonälkä, resepti on testattu oluella, joka osaltaan myös vaikuttaa kastikkeen makuun.