• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
LakritsigrillikastikeReseptin teki kumppani

Lakritsigrillikastike

Tummasta oluesta, lakritsista ja soijasta syntyy helppo ja maukas grillikastike naudanlihalle tai ribseille. Resepti: Aniko Lehtinen

  • 3 dl
  • alle 30 min

Ainekset

3 dl

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa lakut pieniksi paloiksi. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä välillä sekoittaen noin 25-30 minuuttia, kunnes lakut ovat liuenneet kastikkeeseen ja kastike muuttunut siirappimaiseksi.
  2. Sivele kastiketta naudanlihan päälle grillatessasi, tai käytä ribsien grillauskastikkeena.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit myös lisätä kastikkeeseen hieman chiliä, jos pidät tulisista mauista.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 13 arvostelua
  • Mullonälkä11.1.2018

    Komiaa ja varmaan hyvää. Olisko olut vaihdettavissa vissiin, vai menikö jo piloille?

  • K-Kuluttajapalvelu11.1.2018

    Mullonälkä, resepti on testattu oluella, joka osaltaan myös vaikuttaa kastikkeen makuun.