• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinadi karitsalle

Ihana marinadi karitsalle syntyy yksinkertaisista raaka-aineista. Paras lopputulos syntyy, kun lihan antaa marinoitua rauhassa yön yli.
Marinadi karitsalle
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 276 kcal / 100 g

Ainekset

    • n. 1kgkaritsanlihaa

Marinadi

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna rosmariininlehdet ja kuoritut valkosipulinkynnet. Pane lihat kaksinkertaiseen muovipussiin.
  2. Sekoita marinadin ainekset ja kaada lihapalojen joukkoon. Painele ilma pois pussista ja sulje tiiviisti. Kääntele pussia niin, että marinadi ympäröi lihapalat joka puolelta. Anna marinoitua kylmässä yön yli.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 276 kcal1 150 kJ
  • Proteiinia24,8 g
  • Hiilihydraatteja0,37 g
  • Rasvaa19,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8