• Erityisruokavaliot

Lakutryffelit

Lakutryffelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 18 kpl
  • alle 30 min

Ainekset

18 kpl

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna kerma kiehumispisteeseen kattilassa ja nosta kattila liedeltä. Lisää paloiteltu suklaa ja anna sulaa 2-3 minuuttia. Sekoita tasaiseksi sileäksi massaksi. Sekoita lopuksi joukkoon lakritsijauhe. Peitä kelmulla. Anna jähmettyä jääkaapissa, 2-3 tuntia, kunnes seos on jähmettynyt.
  2. Ota tryffelimassasta lusikalla nokareita ja pyörittele ne kylmin käsin pieniksi palloiksi leivinpaperin päälle tarjottimelle tai lautaselle.
  3. Sekoita kaakaojauhe ja lakritsijauhe keskenään. Pyörittele pallot kaakaojauheseoksessa. Siirrä tryffelit jääkaappiin vähintään tunniksi. Säilytä tryffeleitä jääkaapissa.

Tiesitkö että...

.

Kommentoi

Arvosana reseptille7