• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lammas-vihannesvartaat ja valkosipulikastike

Lammas-vihannesvartaat ja valkosipulikastike on helppo valmistaa grillissä, parilassa tai uunissa.
Lammas-vihannesvartaat ja valkosipulikastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 62,1 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota fileet huoneenlämpöön vähintään 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Leikkaa fileet vartaisiin sopiviksi paloiksi.
  2. Paloittele kesäkurpitsa ja paprikat. Käytä herkkusienet kokonaisina.
  3. Työnnä lihapalat vartaisiin vuorotellen vihannesten kanssa. Sivele vartaat lihan marinadilla.
  4. Grillaa, paista parilassa tai uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Käännä vartaita grillauksen aikana muutaman kerran.
  5. Sekoita kastikeainekset. Tarjoa lammas-vihannesvartaat kastikkeen, salaatin ja patongin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 62,1 kcal260 kJ
  • Proteiinia7,93 g
  • Hiilihydraatteja2,74 g
  • Rasvaa2,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille