• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lammashampurilaiset

Lammashampurilaiset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 355 kcal / annos (330g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Anna jauhelihan sulaa jääkaapissa yön yli. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulinkynnet. Kypsennä sipulia ja valkosipulia mikrossa täysteholla (700 w) noin minuutti. Sekoita sipulit ja mausteet jauhelihan joukkoon. Muotoile jauhelihasta neljä isoa pihviä. Voitele pihvit öljyllä ja paista parilapannulla kypsäksi. Voit halutessasi jättää pihvit keskeltä vähän punaisiksi.
  2. Hienonna valutetut salaattijuustokuutiot. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Viipaloi pala kurkkua ja tomaatit.
  3. Lämmitä avatut hampurilaissämpylät uunissa tai leivänpaahtimessa. Levitä sämpyläpohjille ruokalusikallinen jogurttikastiketta. Asettele päälle salaatinlehdet ja kurkkuviipaleet. Nosta kurkkuviipaleiden päälle lämpimät lammasjauhelihapihvit. Jaa loppu kastike pihveille. Nosta päälle tomaattiviipaleet ja hampurilaissämpylöiden kannet.

Ravintosisältö perannos 330g100 g

  • 355 kcal1 490 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille