• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lämmin kanasalaatti

Lämmin kanasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 94,8 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1keltainen paprika
    • 1(300 g)kesäkurpitsa
    • 1(200 g)purjo
    • 1rs(450 g)Pirkka hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
    • 1-2rklöljyä
    • 1-2ruukkuaruukku jääsalaattia
    • 2-3tomaattia
    • tai
    • 150gkirsikkatomaatteja
    • 2-3rklbasilikaa tai persiljaa hienonnettuna

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi paprika ja kesäkurpitsa. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo.
  2. Kypsennä broilerisuikaleet pannulla kahdessa erässä. Kuullota purjoa ja paprikaa pari minuuttia, lisää kesäkurpitsat ja kypsennä vielä pari minuuttia. Lisää broilerit ja herneet. Kuumenna seos.
  3. Revi salaatti ja levitä laakealle vadille. Kaada päälle lämmin broileri-vihannesseos.
  4. Sekoita kastikeainekset ja kaada salaatin päälle. Koristele lohkotuilla tomaateilla tai kirsikkatomaateilla. Ripottele pinnalle basilikaa tai persiljaa. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 94,8 kcal397 kJ
  • Proteiinia5,29 g
  • Hiilihydraatteja4,14 g
  • Rasvaa6,33 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua