• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lämminsavulohi-pastasalaatti

Lämminsavulohi-pastasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 57,2 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Kastike

    • 1dltilliä hienonnettuna
    • 2rklsitruunanmehua
    • 1rklPirkka sinappia
    • 1/2rkljuoksevaa hunajaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • suolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pussin ohjeen mukaan. Lisää kypsään, valutettuun pastaan tilkka öljyä.
  2. Viipaloi halkaistu kurkku ja leikkaa miniluumutomaatit kahtia. Kuori ja kuutioi tai viipaloi omenat ja kaada sitruunanmehua palojen päälle tummumisen estämiseksi. Irrota lohiviipaleista nahka ja paloittele kala.
  3. Sekoita pastan joukkoon tomaatit, kurkut ja omenat. Kaada salaatti tarjoiluvadille. Levitä pinnalle savukalapalat ja hienonnettu tilli. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit asetella salaatin ainekset omiin ryhmiinsä tarjoiluvadille.

Ravintosisältö per 100 g

  • 57,2 kcal239 kJ
  • Proteiinia2,33 g
  • Hiilihydraatteja7,29 g
  • Rasvaa1,84 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille