• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Savulohitäytteiset muurinpohjaletut

Savulohitäytteiset muurinpohjaletut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 156 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Täyte

Kastike

    • 1tlk(200 g)Pirkka Kevyt -kermaviiliä
    • n. 2dlmaustekurkkuviipaleita
    • 1tlsinappia
    • 1tlsokeria
    • mustapippurirouhetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ohukaiset pakkauksen ohjeen mukaan. Pakkauksesta tulee noin 12 isoa ohukaista. Pidä ohukaiset lämpiminä kannen tai folion alla.
  2. Poista lohesta nahka ja paloittele lohi kulhoon. Silppua halkaistu ja huuhdottu purjo pieneksi silpuksi. Sekoita kirjolohen joukkoon purjot, raejuusto, tillisilppua ja lohkotut tomaatit.
  3. Sekoita kermaviiliin silputut maustekurkut, sinappi, sokeri ja mustapippuria. Tarjoa kastike erikseen.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 156 kcal652 kJ
  • Proteiinia10,3 g
  • Hiilihydraatteja17,3 g
  • Rasvaa4,77 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille