• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Länsirannikonsalaatti

Länsirannikonsalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 219 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Marinadi

    • 2rklöljyä
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1rklvettä
    • 1/4tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria

Rhode Island -kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Anna katkarapujen ja herneiden sulaa hitaasti jääkaapissa yön yli.
  2. Sekoita marinadin aineet kulhossa. Puhdista ja viipaloi sienet. Lisää ne marinadiin. Sekoita kermaviiliin salsadippi ja persilja. Mausta suolalla ja halutessasi konjakki- tai sherrytilkalla. Anna maustua kylmässä.
  3. Valuta simpukat, parsat ja katkaravut. Revi salaatti ja levitä laakealle vadille. Asettele kukin salaattiaines ryhmäksi salaattipedille. Voit myös koota salaatit annosmaljoihin.
  4. Tarjoa kastike erikseen ja lisäksi rapeaksi paistettua leipää.

Tiesitkö että...

Vinkki! Alkuruokana salaatista riittää kahdeksalle.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 219 kcal921 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille