Lasagnette
Lasagnette-aineksista syntyy helppo arkiruoka, joka saa uutta twistiä herkkusienistä ja kirsikkatomaateista. Noin 2,55€/annos.*
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(273 g)Knorr Lasagnette ateria-aineksia
- 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa (10 %)
- 1rs(200 g)Pirkka herkkusieniä (tuore)
- 1rkljuoksevaa margariinia tai voita
- 3dlmaitoa
- 6dlvettä
- 1/2rs(à 250 g)Pirkka miniluumutomaatteja
Valmistus
30 - 60 min- Ruskista jauheliha isossa pannussa tai paistokasarissa ja siirrä sivuun.
- Viipaloi sienet ja paista ne rasvassa kauniin ruskeiksi.
- Siirrä jauheliha takaisin pannulle. Lisää myös kastikeainekset, maito ja vesi. Sekoita ja anna kiehua muutaman minuutin ajan.
- Laita pastat voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Leikkaa miniluumutomaatit puoliksi ja levitä ne vuoan pinnalle.
- Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Anna lasagnetten vetäytyä 5 minuuttia ennen tarjoamista.
Kommentoi
Onko ravintoarvoa merkattu minnekään, tai paljon se on suurinpiirtein?
spooky_skeleton, Reseptin ravintosisältötietoja ei valitettavasti ole saatavilla tällä hetkellä, mutta kommenttisi välittyy tiedoksi resepteistä vastaaville henkilöille.