• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kesäkurpitsalasagnette

Helppo lasagnette saa raikkautta kesäkurpitsasta ja tomaatista. Nopea arkiruoka valmistuu uunissa lähes itsekseen. Resepti vain noin 1,60 €/annos*.
Kesäkurpitsalasagnette
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 280 kcal / annos (310g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuutioi kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Kuullota myös sipuli ja valkosipulit.
  2. Lisää pannulle kesäkurpitsat, vesi, tomaattimurska ja kastikeainekset. Hauduta pari minuuttia.
  3. Voitele uunivuoka. Sekoita kastike ja pastat uunivuoassa keskenään ja lisää pinnalle juustoraaste.
  4. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Anna lasagneten vetäytyä hetki ja tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 310g100 g

  • 280 kcal1 150 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja26 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14