• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Napolin pihvit dippien kanssa

Napolin pihvit dippien kanssa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 443 kcal / annos (310g)

Ainekset

4-5 annosta
    • 400gPirkka naudan jauhelihaa 10 %
    • 1dlmaitoa
    • 3/4rklsitruunan raastettua kuorta
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1kananmuna
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippurirouhetta
    • 1dl(40 g)parmesaanijuustoraastetta

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Koristeluun

    • 1punainen paprika

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa kulhoon korppujauhot ja maito. Sekoita ja anna turvota hetki.
  2. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori hienoksi raasteeksi. Purista sitruunasta mehua. Lisää kulhoon jauheliha, sitruunankuori ja -mehu, muna, suola, mustapippuri ja juustoraaste. Sekoita mureketaikina tasaiseksi.
  3. Kostuta leikkuulauta kylmällä vedellä. Jaa mureketaikina 10 osaan. Pyörittele palat pulliksi ja taputtele litteiksi pihveiksi kostutetuin käsin. Ota pihveistä sydänmuotilla pihvejä. Paista pihvit pannulla.
  4. Poista paprikasta siemenet ja halkaise. Paina pienellä sydänmuotilla paprikasta koristeita. Koristele pihvit paprikasydämillä. Tarjoa lisäksi pastaa ja valkosipuli-ja tomaattidippiä.

Ravintosisältö perannos 310g100 g

  • 443 kcal2 370 kJ
  • Proteiinia27 g
  • Hiilihydraatteja19 g
  • Rasvaa29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille