Lehtikaalipestolla täytetyt grilliportobellot
Grillikausi hellii myös kasvissyöjää. Lehtikaalipestolla täytetyt portobellosienet sopivat myös vegaaneille.
- 6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
Täytetyt portobellosienet
- 6(á 40 g)portobellosientä
- 1/2(á 300 g)pieni kesäkurpitsa
Pestotäyte
- 1ps(125 g)Pirkka lehtikaalia suikaleena
- 1ps(100 g)Pirkka pinjansiemeniä
- 1prk(255 g)Creemy Sheese maidotonta tuorejuustoa
- 1 1/2rkltuoretta rosmariinia hienonnettuna
- 2-3valkosipulinkynttä murskattuna
- 1limetin puristettu mehu
- 2rkloliiviöljyä
- 3/4tlsuolaa
Lisäksi
- n. 1dlCreemy Sheese maidotonta mozzarellajuustovalmistetta
- n. 12puista grillitikkua
Valmistus
30 - 60 min- Pane puiset grillitikut veteen likoamaan.
- Valmista täyte. Paahda 4 rkl pinjansiemeniä kuivassa pannussa. Pane siemenet, kaali ja vegaaninen tuorejuusto monitoimikoneen tai tehosekoittimen kulhoon.
- Lisää silputtu rosmariini, valkosipulimurska, limetinmehu ja öljy kulhoon. Soseuta seos tasaiseksi. Pysäytä kone ja kääntele vegaaninen tuorejuusto joukkoon.
- Leikkaa sienistä kannat irti ja silppua ne pieniksi ja sekoita lehtikaali-juustoseoksen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.
- Asettele lakit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille kupeiksi.
- Täytä sienet lehtikaali-juustoseoksella.
- Ota juustohöylällä kesäkurpitsasta kuusi ohutta siivua. Tikuta siivut kiinni sienien pintaan kahdella puisella etukäteen vedessä liotetulla grillitikulla.
- Ripottele pintaan vegaanista juustoraastetta ja pinjansiemeniä.
- Nosta täytetyt sienet keskilämpöiseksi lämmitettyyn grilliin epäsuoralle lämmölle. Sulje grillikupu ja paista sieniä 10-15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut, täyte on kuumaa ja sienet ovat pehmenneet. Nauti heti.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi