• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Marinoitu kesäkurpitsa

Marinoitu kesäkurpitsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 26 kcal / annos (65g)

Ainekset

6 annosta
    • 400gkesäkurpitsaa
    • n. 1/2dltuoretta oreganoa hienonnettuna
    • 1rkloliiviöljyä
    • 2rklvalkoista balsamiviinietikkaa
    • n. 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi. Sekoita muut ainekset kesäkurpitsaviipaleiden joukkoon.
  2. Anna marinoitua jääkaapissa noin puoli tuntia. Tarjoa esimerkiksi grilliruokien lisäkkeenä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit murustella pinnalle fetajuustoa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 65g100 g

  • 26 kcal110 kJ
  • Proteiinia0,31 g
  • Hiilihydraatteja1 g
  • Rasvaa2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua