• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Marinoidut vihannekset

Marinoidut vihannekset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 94,2 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1kesäkurpitsa
    • 1pieni purjo
    • 3eriväristä paprikaa
    • 1rs(200 g)herkkusieniä
    • oliiviöljyä

Marinadi

Valmistus

yli 60 min
  1. Viipaloi kesäkurpitsa ja maissintähkät n. 2 cm:n viipaleiksi. Huuhtele halkaistu purjo ja viipaloi. Lohko paprikat isoiksi lohkoiksi, joista on poistettu siemenet. Puhdista ja halkaise herkkusienet.
  2. Kuumenna öljy muurinpohjapannussa ja kuullota vihannekset ja sienet.
  3. Valmista marinadi. Sekoita öljyn joukkoon etikka, suola, mustapippurirouhetta, rosmariinia, puristetut valkosipulinkynnet ja pieniksi kuutioiksi leikattu paprika. Kaada marinadi kuumien vihanneksien päälle. Siirrä viileään marinoitumaan muutamaksi tunniksi. Sekoittele välillä. Silppua vihanneksien pinnalle tarjolle laitettaessa tuoretta rosmariinia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 94,2 kcal394 kJ
  • Proteiinia1,84 g
  • Hiilihydraatteja8,57 g
  • Rasvaa5,79 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua