Marinoidut vihannekset
Marinoidut vihannekset maistuvat kesällä grilliruokien kaverina. Helppoa ja herkullista!
6 annostayli 60 min94,2 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 1kesäkurpitsa
- 1tlk(535 g)Pirkka maissintähkiä
- 1pieni purjo
- 3eriväristä paprikaa
- 1rs(200 g)herkkusieniä
- oliiviöljyä
Marinadi
- 2rklomenaviinietikkaa
- 1tlsuolaa
- mustapippuria
- 4tlrosmariinia
- 2valkosipulinkynttä
- 1punainen paprika
- tuoretta rosmariinia
Valmistus
yli 60 min- Viipaloi kesäkurpitsa ja maissintähkät n. 2 cm:n viipaleiksi. Huuhtele halkaistu purjo ja viipaloi. Lohko paprikat isoiksi lohkoiksi, joista on poistettu siemenet. Puhdista ja halkaise herkkusienet.
- Kuumenna öljy muurinpohjapannussa ja kuullota vihannekset ja sienet.
- Valmista marinadi. Sekoita öljyn joukkoon etikka, suola, mustapippurirouhetta, rosmariinia, puristetut valkosipulinkynnet ja pieniksi kuutioiksi leikattu paprika. Kaada marinadi kuumien vihanneksien päälle. Siirrä viileään marinoitumaan muutamaksi tunniksi. Sekoittele välillä. Silppua vihanneksien pinnalle tarjolle laitettaessa tuoretta rosmariinia.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 94,2 kcal394 kJ
- Proteiinia 1,84 g
- Hiilihydraatteja8,57 g
- Rasvaa5,79 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi