Lehtipihvit ja maustevoi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
Ohuet naudan lehtipihvit valmistuvat nopeasti pannulla tai grillissä. Kumpi maustevoi on suosikkisi valkosipuli-yrtti vai grillimaustevoi?
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
- n. 600 g naudan ulkofileetä
- n. 3/4 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1–2 rkl voita
- 1–2 rkl öljyä
Valkosipuli-timjamivoi
- 50 g Pirkka voita
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 1/2 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
- ripaus mustapippuria
Grillimaustevoi
- 50 g Pirkka voita
- 1 tl Pirkka grillausmaustetta
Ravintosisältö
- Energia972 kJ / 233 kcal
- Rasva17,5 g
- josta tyydyttynyttä9,8 g
- Hiilihydraatit0,4 g
- josta sokereita0,3 g
- Proteiini18,6 g
- Suola1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Valmista ensin maustevoit. Sekoita pehmenneeseen voihin muut maustevoiden raaka-aineet. Kääri maustevoit omiin leivinpaperihinsa pötköiksi ja pakasta voit.
- Nosta liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
- Leikkaa ulkofilee poikkisyin neljäksi pihviksi (paksuus noin 1 cm). Aseta yksi pihvi kerrallaan kahden leivinpaperin väliin leikkuulaudalle ja nuiji lihanuijalla ohueksi pihviksi.
- Ruskista voi-öljyseos paistinpannulla tai grillitasolla ja paista pihvejä noin 1 min/puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa maustevoista viipaleet ja nosta kuumien pihvien päälle. Tarjoa lehtipihvit heti esimerkiksi paahdettujen tai grillattujen terttutomaattien kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarreyli 60 min4,0(5 arviota)
- 30 - 60 min4,6(53 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min3,8(8 arviota)
- alle 15 min4,1(137 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min5,0(1 arvio)
- yli 60 min3,9(243 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min4,5(2 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min4,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (52 arviota)
- ben3 vuotta sittennamskis oli herkullista suosittelen