• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lihakääryleet persikka-juustotäytteellä

Naudanlihakääryleet sopivat tarjottavaksi juhlavampiinkin ruokahetkiin. Kääryleet on täytetty persikalla ja sinihomejuustolla.
Lihakääryleet persikka-juustotäytteellä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • n. 500gnaudan ulkofileetä
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2tlpaprikajauhetta
    • suolaa
    • 2 1/2säilykepersikan puolikasta

Paistamiseen

    • öljyä + voita

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa filee 5 viipaleeksi. Nuiji lihaviipaleet ohuiksi leikkeiksi kahden muovin välissä. Ripottele pinnalle mustapippuria, paprikajauhetta ja suolaa.
  2. Leikkaa persikanpuolikkaat kahtia. Aseta persikkalohko leikkeen toiseen päähän ja ripottele sinihomejuustoa koko leikkeelle. Kääri tiukalle rullalle. Kiinnitä kääryleet cocktailtikuilla ja ruskista ne kuumassa pannussa öljy-voiseoksessa joka puolelta kauniin värisiksi.
  3. Lisää pannulle kerma, vesi ja sinihomejuusto. Hauduta kääryleitä 20-30 minuuttia kannen alla, välillä käännellen. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja salaattia. Tarjoa loput persikat lisäkkeenä tai kuutioi ne kastikkeen joukkoon.

Ravintosisältö per 100 g

  • 177 kcal742 kJ
  • Proteiinia12,3 g
  • Hiilihydraatteja1,96 g
  • Rasvaa13,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3