Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Lihakääryleet persikka-juustotäytteelläTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lihakääryleet persikka-juustotäytteellä

Naudanlihakääryleet sopivat tarjottavaksi juhlavampiinkin ruokahetkiin. Kääryleet on täytetty persikalla ja sinihomejuustolla.

Ainekset

4 annosta
    • n. 500gnaudan ulkofileetä
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2tlpaprikajauhetta
    • ripaussuolaa
    • 2 1/2säilykepersikan puolikasta

Paistamiseen

    • öljyä + voita

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa filee 5 viipaleeksi. Nuiji lihaviipaleet ohuiksi leikkeiksi kahden muovin välissä. Ripottele pinnalle mustapippuria, paprikajauhetta ja suolaa.
  2. Leikkaa persikanpuolikkaat kahtia. Aseta persikkalohko leikkeen toiseen päähän ja ripottele sinihomejuustoa koko leikkeelle. Kääri tiukalle rullalle. Kiinnitä kääryleet cocktailtikuilla ja ruskista ne kuumassa pannussa öljy-voiseoksessa joka puolelta kauniin värisiksi.
  3. Lisää pannulle kerma, vesi ja sinihomejuusto. Hauduta kääryleitä 20–30 minuuttia kannen alla, välillä käännellen. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja salaattia. Tarjoa loput persikat lisäkkeenä tai kuutioi ne kastikkeen joukkoon.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille6 arvostelua