• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaattinen perunavuoka

Tomaattinen perunavuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 270 kcal / annos (250g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa kuorittu sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuoritut perunat vajaan 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
  2. Levitä perunaviipaleet sekä sipulirenkaat laakeaan uunivuokaan. Ripottele perunoille suolaa ja mustapippuria, sekoita joukkoon ruokalusikallinen öljyä. Nosta vuoka uuniin ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
  3. Ota vuoka uunista. Levitä perunoiden päälle viipaloidut tomaatit ja ripottele niille basilikaa. Sekoita munien joukkoon juustoraaste ja levitä seos tomaateille. Nosta vuoka takaisin uuniin ja kypsennä edelleen noin 20 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 270 kcal1 140 kJ
  • Proteiinia12,8 g
  • Hiilihydraatteja22,5 g
  • Rasvaa12,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6