• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Letut ja valkosuklaa-mustikkarahkatäyte

Herkullinen valkosuklaa-mustikkarahkatäyte letuille syntyy nopeasti.
Letut ja valkosuklaa-mustikkarahkatäyte
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 10-12 kpl
  • 30 - 60 min
  • 160 kcal / annos (120g)

Ainekset

n. 10-12 kpl

Valkosuklaa-mustikkarahka

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa maidon joukkoon jauhot ja anna taikinan turvota ainakin 1/2 tuntia.
  2. Lisää suola ja vatkaa munat taikinaan yksitellen. Lisää lopuksi juokseva rasva.
  3. Kuumenna iso paistinpannu tai lettupannu ja voitele pannu rasvalla. Levitä taikinaa kerralla 1/2 dl pannulle. Kallistele paistinpannua, jotta taikina leviää ohueksi kerrokseksi. Käännä, kun pinta on hyytynyt. Pidä letut kuumana esimerkiksi folioon käärittynä.
  4. Sekoita rahkat keskenään ja sekoita joukkoon kohmeiset mustikat. Mausta sokerilla. Rouhi suklaa veitsellä ja lisää rahkan joukkoon. Tarjoa lettujen kanssa valkosuklaa-mustikkarahkatäytettä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 160 kcal688 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua