Letut ja valkosuklaa-mustikkarahkatäyte
- Annosmäärän. 10–12 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Herkullinen valkosuklaa-mustikkarahkatäyte letuille syntyy nopeasti.
Ainekset
n. 10–12 kpl
- 1/2 l Pirkka kevytmaitoa
- 2 1/2 dl Pirkka vehnäjauhoja
- 1/2 tl suolaa
- 2 Pirkka vapaan kanan munaa
- 2 rkl öljyä tai margariinia sulatettuna
Valkosuklaa-mustikkarahka
- 1 tlk (250 g) Pirkka laktoositonta maitorahkaa
- 1 tlk (150 g) Pirkka vaniljarahkaa
- 2 dl Pirkka mustikoita (pakaste)
- 1 rkl sokeria
- 50 g Fazer valkoista leivontasuklaata
Ravintosisältö
- Energia681 kJ / 162 kcal
- Rasva6,3 g
- josta tyydyttynyttä2,1 g
- Hiilihydraatit17,8 g
- josta sokereita8,5 g
- Proteiini8,2 g
- Suola0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Vatkaa maidon joukkoon jauhot ja anna taikinan turvota ainakin 1/2 tuntia.
- Lisää suola ja vatkaa munat taikinaan yksitellen. Lisää lopuksi juokseva rasva.
- Kuumenna iso paistinpannu tai lettupannu ja voitele pannu rasvalla. Levitä taikinaa kerralla 1/2 dl pannulle. Kallistele paistinpannua, jotta taikina leviää ohueksi kerrokseksi. Käännä, kun pinta on hyytynyt. Pidä letut kuumana esimerkiksi folioon käärittynä.
- Sekoita rahkat keskenään ja sekoita joukkoon kohmeiset mustikat. Mausta sokerilla. Rouhi suklaa veitsellä ja lisää rahkan joukkoon. Tarjoa lettujen kanssa valkosuklaa-mustikkarahkatäytettä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 1,50/2 kpl5,00/kgIlman Plussa-korttia 0,79/kpl (5,27/kg)
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(114 arviota)
- 30 - 60 min3,8(1 569 arviota)
- Video30 - 60 min3,5(17 arviota)
- 30 - 60 min3,6(165 arviota)
- 30 - 60 min3,6(80 arviota)
- UUSI30 - 60 min3,8(6 arviota)
- 30 - 60 min3,8(61 arviota)
- 30 - 60 min3,9(1 662 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (28 arviota)
- Sun mutsis6 vuotta sittenPETTYNYT