Letut ja valkosuklaa-mustikkarahkatäyte
- Annosmäärän. 10–12 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Herkullinen valkosuklaa-mustikkarahkatäyte letuille syntyy nopeasti.
Ainekset
n. 10–12 kpl
1/2 l | tai |
2 1/2 dl | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
2 | tai |
2 rkl | öljyä tai margariinia sulatettuna tai |
Valkosuklaa-mustikkarahka | |
---|---|
1 tlk (250 g) | tai |
1 tlk (150 g) | tai |
2 dl | tai |
1 rkl | sokeria tai |
50 g | Fazer valkoista leivontasuklaata tai |
Ravintosisältö
Energia | 679 kJ / 162 kcal |
Rasva | 6,2 g |
josta tyydyttynyttä | 2,1 g |
Hiilihydraatit | 18,1 g |
josta sokereita | 8,3 g |
Proteiini | 8 g |
Suola | 0,4 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Vatkaa maidon joukkoon jauhot ja anna taikinan turvota ainakin 1/2 tuntia.
Lisää suola ja vatkaa munat taikinaan yksitellen. Lisää lopuksi juokseva rasva.
Kuumenna iso paistinpannu tai lettupannu ja voitele pannu rasvalla. Levitä taikinaa kerralla 1/2 dl pannulle. Kallistele paistinpannua, jotta taikina leviää ohueksi kerrokseksi. Käännä, kun pinta on hyytynyt. Pidä letut kuumana esimerkiksi folioon käärittynä.
Sekoita rahkat keskenään ja sekoita joukkoon kohmeiset mustikat. Mausta sokerilla. Rouhi suklaa veitsellä ja lisää rahkan joukkoon. Tarjoa lettujen kanssa valkosuklaa-mustikkarahkatäytettä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,49/kpl1,49/kg
- Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFAHinta 1,15/kpl11,50/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka rypsiöljy 450mlHinta 2,19/kpl4,87/l
- Pirkka suomalainen kevytmaito 1lHinta 0,95/kpl0,95/l
- Pirkka suomalainen puolikarkea vehnäjauho 2kgHinta 1,75/kpl0,88/kg
- Plussa-etu −11 %Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gPlussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl3,68/kgIlman Plussa-korttia 1,69/kpl
- Pirkka laktoositon maitorahka 250gHinta 1,39/kpl5,56/kg
- Plussa-etu −6 %Pirkka vaniljarahka 150 gPlussa-kortillaE