Hyppää sisältöön
Letut ja valkosuklaa-mustikkarahkatäyte Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Letut ja valkosuklaa-mustikkarahkatäyte

  • Annosmäärän. 10–12 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
Herkullinen valkosuklaa-mustikkarahkatäyte letuille syntyy nopeasti.

    Ainekset

    n. 10–12 kpl

    Valkosuklaa-mustikkarahka

    Ravintosisältö

    • Energia
      681 kJ / 162 kcal
    • Rasva
      6,3 g
    • josta tyydyttynyttä
      2,1 g
    • Hiilihydraatit
      17,8 g
    • josta sokereita
      8,5 g
    • Proteiini
      8,2 g
    • Suola
      0,4 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Vatkaa maidon joukkoon jauhot ja anna taikinan turvota ainakin 1/2 tuntia.
    2. Lisää suola ja vatkaa munat taikinaan yksitellen. Lisää lopuksi juokseva rasva.
    3. Kuumenna iso paistinpannu tai lettupannu ja voitele pannu rasvalla. Levitä taikinaa kerralla 1/2 dl pannulle. Kallistele paistinpannua, jotta taikina leviää ohueksi kerrokseksi. Käännä, kun pinta on hyytynyt. Pidä letut kuumana esimerkiksi folioon käärittynä.
    4. Sekoita rahkat keskenään ja sekoita joukkoon kohmeiset mustikat. Mausta sokerilla. Rouhi suklaa veitsellä ja lisää rahkan joukkoon. Tarjoa lettujen kanssa valkosuklaa-mustikkarahkatäytettä.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,5 (28 arviota)

    • Sun mutsis
      6 vuotta sitten
      PETTYNYT