Mustikkapancakes
- Annosmäärän. 25 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Pancakes eli amerikkalaiset mustikkapannukakut tarjotaan vaahterasiirapin kanssa.
Ainekset
n. 25 kpl
Taikina
- 3 kananmunaa
- 2 dl Pirkka maitoa
- 1 tlk (200 g) Pirkka kevyt kermaviiliä
- 1/2 dl öljyä
- 3 rkl sitruunanmehua
- 1 tl sitruunankuorta raastettuna
- 5 dl Pirkka vehnäjauhoja
- 3 rkl sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl ruokasoodaa
- 3/4 tl suolaa
- 2 dl mustikoita (pakaste)
Paistamiseen
- öljyä tai marganiinia
Lisäksi
Ravintosisältö
- Energia934 kJ / 223 kcal
- Rasva8,2 g
- josta tyydyttynyttä1,7 g
- Hiilihydraatit28,3 g
- josta sokereita6,7 g
- Proteiini7,7 g
- Suola1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Vatkaa munat, maito, kermaviili ja rasva keskenään. Mausta sitruunanmehulla ja sitruunankuoriraasteella. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita lopuksi joukkoon jäiset mustikat.
- Kuumenna lettupannu. Lisää pannulle tilkka öljyä ja annostele taikinaa noin 1/2 dl pannunsyvennystä kohden, jotta taikinalle jää kohoamisvaraa.
- Paista keskilämmöllä kumpaakin puolta noin 3 minuuttia, kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja kypsyneet myös sisältä. Pidä valmiit pannukakut lämpiminä esimerkiksi alumiinifolion tai kannen alla. Tarjoa pannukakut vaahterasiirapin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −12 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl4,17/kgIlman Plussa-korttia 0,95/kpl (4,75/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,7(341 arviota)
- 30 - 60 min4,1(70 arviota)
- 30 - 60 min3,8(1 601 arviota)
- 30 - 60 min3,8(114 arviota)
- 30 - 60 min4,0(229 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min4,7(3 arviota)
- 30 - 60 min3,3(9 arviota)
- 30 - 60 min4,4(20 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (61 arviota)
- Webb4 vuotta sittenNämä ovat helppotekoisia ja mielestäni erittäin hyviä.
- KR6 vuotta sittenAivan mahtava täyteläinen ja täydellisen kuohkea rakenne pannukakuissa, itse jätimme tosin pensasmustikat lisukkeeksi emmekä taikinan sisään. Upea ohje!
- hpesch6 vuotta sittenPakastemarjojen sijaan ehdottomasti tuoreita.