• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustikkapancakes

Pancakes eli amerikkalaiset mustikkapannukakut tarjotaan vaahterasiirapin kanssa.
Mustikkapancakes
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 25 kpl
  • 30 - 60 min
  • 86 kcal / annos (40g)

Ainekset

n. 25 kpl

Taikina

Paistamiseen

    • öljyä tai marganiinia

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa munat, maito, kermaviili ja rasva keskenään. Mausta sitruunanmehulla ja sitruunankuoriraasteella. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita lopuksi joukkoon jäiset mustikat.
  2. Kuumenna lettupannu. Lisää pannulle tilkka öljyä ja annostele taikinaa noin 1/2 dl pannunsyvennystä kohden, jotta taikinalle jää kohoamisvaraa.
  3. Paista keskilämmöllä kumpaakin puolta noin 3 minuuttia, kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja kypsyneet myös sisältä. Pidä valmiit pannukakut lämpiminä esimerkiksi alumiinifolion tai kannen alla. Tarjoa pannukakut vaahterasiirapin kanssa.

Ravintosisältö perannos 40g100 g

  • 86 kcal360 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15