Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Liha-porkkanastroganovTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Liha-porkkanastroganov

Liha-porkkanastroganov on helppo ja herkullinen muunnelma perinteisestä stroganovista.

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa liha poikkisyin noin 1,5 cm:n viipaleiksi ja edelleen kuutioiksi. Ruskista lihakuutiot pannulla useassa erässä. Ripottele pariin pannulliseen vehnäjauhoja ja sekoita, kunnes jauhot ruskistuvat mutta eivät pala. Lisää pannulle vettä ja sekoita tasaiseksi kiehauttaen ja kaada kattilaan. Huuhtele pannu paistokertojen välillä ja kaada liemi kattilaan.
  2. Kuullota sipulit lisää ne kattilaan. Mausta tomaattipyreellä, maustekurkun liemellä ja suolalla. Kuutioi kuoritut porkkanat ja lisää joukkoon.
  3. Kypsennä stroganovia miedolla lämmöllä kannen alla noin 1 tunti, kunnes liha on mureaa.
  4. Sekoita lopuksi joukkoon smetana. Tarjoa lisäksi pieniksi kuutioiksi leikattuja maustekurkkuja ja etikkapunajuuria. Tarjoa perunasoseen, keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa ja parsakaalin kanssa.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille18 arvostelua