• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lihapulla-pastakeitto

Parmesaanilla maustetut lihapullat maistuvat herkullisilta keiton sattumina. Ruokaisuutta keittoon tuovat myös pasta ja pavut. Noin 1,50€/annos.
Lihapulla-pastakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

6 annosta

Lihapullat

    • 400gPirkka naudan jauhelihaa
    • 1/2dlkorppujauhoja
    • 1kananmuna
    • 1 1/2dlparmesaaniraastetta
    • 1tlkuivattua oreganoa
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita lihapullamassan aineet keskenään. Anna massan turvota noin 5 minuuttia. Muotoile pieniä lihapullia odottamaan esimerkiksi leikkuulaudalle.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi kesäkurpitsa.
  3. Kuullota sipuleita ja kesäkurpitsaa kattilan pohjalla öljyssä parin minuutin ajan. Lisää tomaattimurska, vesi ja annosfondit. Keitä pari minuuttia. Nostele lihapullat varovasti liemeen ja keitä noin 3 minuuttia. Lisää vielä katkotut pavut ja pasta ja jatka keittämistä vielä noin 7 minuuttia.
  4. Tarkista keiton maku, lisää tarvittaessa suolaa ja tarjoa halutessasi parmesaaniraasteen kera.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille 28 arvostelua