Sahrami-tyrnisilli
Kauniin keltainen sahrami-tyrnisilli tuo vaihtelua kalapöytään. Tarjoa perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa. Noin 0,45€/annos.
10 annosta30 - 60 min
Ainekset
10 annosta
- 1pkt(n. 160 g)Pirkka sillifileetä MSC
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 1/2maustemitallistasahramia
- 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1(50 g)pieni punasipuli
- 1/2dlPirkka tyrnimarjoja (pakaste)
Valmistus
30 - 60 min- Liota sillifileitä kylmässä vedessä jääkaapissa 1-2 tuntia. Viipaloi fileet. Sekoita mausteet ranskankerman joukkoon. Anna tekeytyä noin 15 minuuttia ja sekoita väri tasaiseksi.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Anna tyrnimarjojen hieman sulaa. Sekoita puolet punasipulista ja tyrneistä ranskankerman joukkoon.
- Lado silliviipaleet pienen tarjoiluastian pohjalle ja lusikoi pinnalle ranskankermaseos. Ripottele pinnalle loput punasipulit ja tyrnit. Tarjoa perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi