Sahrami-tyrnisilliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sahrami-tyrnisilli

Kauniin keltainen sahrami-tyrnisilli tuo vaihtelua kalapöytään. Tarjoa perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa. Noin 0,45€/annos.

  • 10 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

10 annosta
    • 1pkt(n. 160 g)Pirkka sillifileetä MSC
    • 1/2maustemitallistasahramia
    • 1/2tlPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1(50 g)pieni punasipuli
    • 1/2dlPirkka tyrnimarjoja (pakaste)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Liota sillifileitä kylmässä vedessä jääkaapissa 1-2 tuntia. Viipaloi fileet. Sekoita mausteet ranskankerman joukkoon. Anna tekeytyä noin 15 minuuttia ja sekoita väri tasaiseksi.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli. Anna tyrnimarjojen hieman sulaa. Sekoita puolet punasipulista ja tyrneistä ranskankerman joukkoon.
  3. Lado silliviipaleet pienen tarjoiluastian pohjalle ja lusikoi pinnalle ranskankermaseos. Ripottele pinnalle loput punasipulit ja tyrnit. Tarjoa perunoiden tai saaristolaisleivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua