• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Lohi-jogurtticevicheReseptin teki kumppani

Lohi-jogurtticeviche

Resepti: Harri Syrjänen

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 400gruodotonta, nahatonta lohifileetä
    • 1/2tlhienoa merisuolaa
    • 2limettiä
    • 2persikkaa
    • 1/3ruukkuakorianteria

Jogurttikastike

    • 1/2dlturkkilaista jogurttia
    • 2tlHeinz Chipotle ketsuppia
    • ripaus suolaa
    • ripaus valkopippuria

Lisäksi

    • 2retiisiä
    • 12nacholastua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa lohi 1 cm x 1cm kuutioiksi ja mausta suolalla.
  2. Purista limetinmehu ja sekoita se lohikuutioiden joukkoon. Anna maustua jääkaapissa noin puoli tuntia.
  3. Kuutioi persikat.
  4. Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi.
  5. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua hetki jääkaapissa.
  6. Lisää lohikuutiot, persikat ja korianteri jogurtin joukkoon.
  7. Koristele ceviche retiiseillä ja nachoilla. Tarjoa heti.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua