Tuorejuustouunilohi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Helppo uunilohi saa mehevyyttä tuorejuustosta. Pinta viimeistellään purjolla ja auringonkukansiemenillä. Tarjoa tuorejuustolohi perunoiden tai perunasoseen kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 (n. 600 g) | Pirkka lohifilee tai |
n. 3/4 tl | suolaa tai |
1 dl | Pirkka auringonkukansiemeniä tai |
1/2 rkl | öljyä tai |
100 g | purjoa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1 rs (180 g) | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Pane lohifilee nahka alaspäin uunivuokaan ja ripottele pinnalle suola.
Paahda auringonkukansiemenet kevyesti kuivalla pannulla. Kaada sivuun.
Halkaise ja huuhdo purjo. Leikkaa suikaleiksi tai viipaleiksi. Kuullota purjoa hetki pannulla. Sekoita joukkoon auringonkukansiemenet ja mausta mustapippurilla.
Levitä tuorejuusto lohifileelle ja levitä pinnalle purjo-siemenseos. Kypsennä 175-asteessa 25–30 minuuttia.
geittain.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(36 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(30 arvostelua)
- yli 60 min3,9(180 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(36 arvostelua)
- 30 - 60 min3,7(35 arvostelua)
- 30 - 60 min3,6(13 arvostelua)
- 30 - 60 min2,8(5 arvostelua)
- alle 30 min3,0(12 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (48 arvostelua)
- Kukkamaria3 vuotta sittenTäydellinen!