TuorejuustouunilohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tuorejuustouunilohi

Helppo uunilohi saa mehevyyttä tuorejuustosta. Pinta viimeistellään purjolla ja auringonkukansiemenillä. Tarjoa tuorejuustolohi perunoiden tai perunasoseen kanssa. Noin 4,25€/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1(n. 600 g)Pirkka lohifilee
    • n. 3/4tlsuolaa
    • 1dlPirkka auringonkukansiemeniä
    • 1/2rklöljyä
    • 100gpurjoa
    • ripausmustapippuria
    • 1rs(200 g)Crème Bonjour -tuorejuustoa, pesto & sitruuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pane lohifilee nahka alaspäin uunivuokaan ja ripottele pinnalle suola.
  2. Paahda auringonkukansiemenet kevyesti kuivalla pannulla. Kaada sivuun.
  3. Halkaise ja huuhdo purjo. Leikkaa suikaleiksi tai viipaleiksi. Kuullota purjoa hetki pannulla. Sekoita joukkoon auringonkukansiemenet ja mausta mustapippurilla.
  4. Levitä tuorejuusto lohifileelle ja levitä pinnalle purjo-siemenseos. Kypsennä 175-asteessa 25-30 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 27 arvostelua