TuorejuustouunilohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tuorejuustouunilohi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Helppo uunilohi saa mehevyyttä tuorejuustosta. Pinta viimeistellään purjolla ja auringonkukansiemenillä. Tarjoa tuorejuustolohi perunoiden tai perunasoseen kanssa.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
1 (n. 600 g)
 
Pirkka lohifilee
tai
n. 3/4 tl
 
suolaa
tai
1 dl
 
Pirkka auringonkukansiemeniä
tai
1/2 rkl
 
öljyä
tai
100 g
 
purjoa
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai
1 rs (180 g)
 
tai

Ravintosisältö

Energia
852 kJ / 204 kcal
Rasva
15,5 g
josta tyydyttynyttä
4,1 g
Hiilihydraatit
1,7 g
josta sokereita
1,3 g
Proteiini
14,5 g
Suola
0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Pane lohifilee nahka alaspäin uunivuokaan ja ripottele pinnalle suola.

Paahda auringonkukansiemenet kevyesti kuivalla pannulla. Kaada sivuun.

Halkaise ja huuhdo purjo. Leikkaa suikaleiksi tai viipaleiksi. Kuullota purjoa hetki pannulla. Sekoita joukkoon auringonkukansiemenet ja mausta mustapippurilla.

Levitä tuorejuusto lohifileelle ja levitä pinnalle purjo-siemenseos. Kypsennä 175-asteessa 25–30 minuuttia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka tuorejuusto Italian yrtit 180g laktoositon
    Hinta 1,99/kpl
    11,06/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,2 (51 arviota)

  • Kaarin
    10 kuukautta sitten
    Näyttää hyvältä
  • Kukkamaria
    4 vuotta sitten
    Täydellinen!