Tuorejuustouunilohi
Helppo uunilohi saa mehevyyttä tuorejuustosta. Pinta viimeistellään purjolla ja auringonkukansiemenillä. Tarjoa tuorejuustolohi perunoiden tai perunasoseen kanssa. Noin 4,25€/annos*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1(n. 600 g)Pirkka lohifilee
- n. 3/4tlsuolaa
- 1dlPirkka auringonkukansiemeniä
- 1/2rklöljyä
- 100gpurjoa
- ripausmustapippuria
- 1rs(200 g)Crème Bonjour -tuorejuustoa, pesto & sitruuna
Valmistus
30 - 60 min- Pane lohifilee nahka alaspäin uunivuokaan ja ripottele pinnalle suola.
- Paahda auringonkukansiemenet kevyesti kuivalla pannulla. Kaada sivuun.
- Halkaise ja huuhdo purjo. Leikkaa suikaleiksi tai viipaleiksi. Kuullota purjoa hetki pannulla. Sekoita joukkoon auringonkukansiemenet ja mausta mustapippurilla.
- Levitä tuorejuusto lohifileelle ja levitä pinnalle purjo-siemenseos. Kypsennä 175-asteessa 25-30 minuuttia.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Täydellinen!