Savumuikkukeitto
Helpossa ja täyteläisessä savumuikkukeitossa on kermainen liemi, joka saa makua sitruunankuoresta. N. 2,35 €/annos.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 5-6(500 g)Pirkka perunaa (vihreä tai keltainen pussi)
- 2(200 g)porkkanaa
- 125gpurjoa
- 1rklvoita
- 8dlvettä
- 1Knorr Fond "du Chef" kala-annosfondi
- n. 1/2tlsuolaa
- 8kokonaista mustapippuria
- 8kokonaista maustepippuria
- n. 1dlPirkka kuohukermaa
- 1tlsitruunankuorta raastettuna
- 1rs(414/180 g)Pirkka Parhaat savustettuja muikkuja
- marinadissa
- 1dltilliä hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Kuori juurekset. Kuutioi perunat, paloittele porkkanat ja viipaloi halkaistu, huuhdottu purjo. Kuullota ne rasvassa kattilassa.
- Lisää kiehuva vesi. Mausta fondilla, suolalla ja pippureilla. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Lisää kerma ja sitruunankuori.
- Valuta savumuikut marinadistaan ja nosta ne sipuleineen keittoon. Anna kalojen kuumentua hetki. Ripottele pinnalle tilli. Tarjoa ruisleivän kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit myös nostaa savumuikut valmiiden annosten pinnalle. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Parasta kalakeittoa!