• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lämmin savukala ja ruohosipulikastike

Lämmin savukala ja ruohosipulikastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 251 kcal / annos (240g)

Ainekset

4 annosta
    • 2annoskokoista savukalaa
    • tai
    • 600gsavusiikaa
    • 4dlmaitoa
    • 3rklvaaleaa Maizena-suurusta
    • ripausvalkopippuria
    • (suolaa)
    • 1dlruohosipulia hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Perkaa savukalat ja asettele fileepalat mahdollisimman kookkaina esimerkiksi paistokasarin pohjalle. Kaada maito päälle ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi. Nostele kalapalat reikäkauhalla lämmitettyyn, reunalliseen tarjoiluvatiin.
  2. Suurusta maito vaalean kastikkeen suuruksella. Keitä hiljalleen 1 minuutti. Mausta kastike ripauksella valkopippuria.
  3. Lisää kastikkeeseen ruohosipuli ja kaada kastike kalafileille. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden ja tomaattiviipaleiden kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 251 kcal1 050 kJ
  • Proteiinia35,9 g
  • Hiilihydraatteja10,7 g
  • Rasvaa6,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu