Lämmin savukala ja ruohosipulikastike
Keitettyjen perunoiden kanssa maistuu savukalakastike. Helppoa ja herkullista kesäruokaa.
4 annostaalle 30 min251 kcal / annos (240g)
Ainekset
4 annosta
- 2annoskokoista savukalaa tai
- 600gsavusiikaa
- 4dlmaitoa
- 3rklvaaleaa Maizena-suurusta
- ripausvalkopippuria
- (suolaa)
- 1dlruohosipulia hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Perkaa savukalat ja asettele fileepalat mahdollisimman kookkaina esimerkiksi paistokasarin pohjalle. Kaada maito päälle ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi. Nostele kalapalat reikäkauhalla lämmitettyyn, reunalliseen tarjoiluvatiin.
- Suurusta maito vaalean kastikkeen suuruksella. Keitä hiljalleen 1 minuutti. Mausta kastike ripauksella valkopippuria.
- Lisää kastikkeeseen ruohosipuli ja kaada kastike kalafileille. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden ja tomaattiviipaleiden kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 240g100 g
- 251 kcal1 050 kJ
- Proteiinia 35,9 g
- Hiilihydraatteja10,7 g
- Rasvaa6,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi