• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohi-makaronilaatikko

Makaronilaatikko on monien lempiruoka. Valmista se tällä kertaa kalasta. Tilli kuuluu ehdottomasti tähän ruokaan.
Lohi-makaronilaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 520 kcal / annos (330g)

Ainekset

5 annosta

Munamaito

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia. Valuta makaronit. Kaada ne uunivuokaan.
  2. Hienonna sipuli ja kuullota se pannulla. Lisää sipuli ja kaprikset vuokaan. Mausta tillillä, suolalla, timjamilla ja mustapippurilla.
  3. Paloittele kalasuikaleita hieman pienemmiksi ja lisää ne makaronien joukkoon.
  4. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 45 minuuttia. (Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta kypsymisen puolessa välissä.) Anna makaronilaatikon vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Tiesitkö että...

Vinkki! Lisää laatikkoon noin 100 g kylmä- tai lämminsavulohta.

Ravintosisältö perannos 330g100 g

  • 520 kcal2 180 kJ
  • Proteiinia28,9 g
  • Hiilihydraatteja52,1 g
  • Rasvaa20,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille12