Hyppää sisältöön
Minttugraavattu lohi Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Minttugraavattu lohi

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Minttugraavattu lohi on perinteisen graavilohen muokattu versio. Muista, että lohen tulee antaa graavautua 1-2 vuorokautta viileässä ennen tarjoilua.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

10 annosta
  • 600 g lohi- tai kirjolohifilee
  • 1 1/2 rkl merisuolaa
  • 1 1/2 rkl sokeria
  • valkopippuria
  • tuoreita mintun varsia

Ravintosisältö

  • Energia
    1 052 kJ / 251 kcal
  • Rasva
    16,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    3,1 g
  • Hiilihydraatit
    4,2 g
  • josta sokereita
    4,2 g
  • Proteiini
    22,4 g
  • Suola
    6,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Nypi lohesta ruodot. Ripottele lohelle merisuolaa, sokeria ja valkopippuria. Levitä päälle mintun varret. Leikkaa filee puoliksi ja aseta lihapuolet tiiviisti vastakkain. Paketoi voipaperiin ja nosta lautaselle. Anna graavautua 1–2 vuorokautta viileässä.
  2. Pyyhi kalan pinnalta irtoavat mausteet ja mintun oksat. Leikkaa filee viipaleiksi ja asettele pienelle tarjoiluvadille. Koristele mintunlehdillä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,2 (5 arviota)