Minttugraavattu lohi
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Minttugraavattu lohi on perinteisen graavilohen muokattu versio. Muista, että lohen tulee antaa graavautua 1-2 vuorokautta viileässä ennen tarjoilua.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
- 600 g lohi- tai kirjolohifilee
- 1 1/2 rkl merisuolaa
- 1 1/2 rkl sokeria
- valkopippuria
- tuoreita mintun varsia
Ravintosisältö
- Energia1 052 kJ / 251 kcal
- Rasva16,2 g
- josta tyydyttynyttä3,1 g
- Hiilihydraatit4,2 g
- josta sokereita4,2 g
- Proteiini22,4 g
- Suola6,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Nypi lohesta ruodot. Ripottele lohelle merisuolaa, sokeria ja valkopippuria. Levitä päälle mintun varret. Leikkaa filee puoliksi ja aseta lihapuolet tiiviisti vastakkain. Paketoi voipaperiin ja nosta lautaselle. Anna graavautua 1–2 vuorokautta viileässä.
- Pyyhi kalan pinnalta irtoavat mausteet ja mintun oksat. Leikkaa filee viipaleiksi ja asettele pienelle tarjoiluvadille. Koristele mintunlehdillä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(5 arviota)
- yli 60 min3,8(155 arviota)
- yli 60 min4,6(15 arviota)
- yli 60 min3,8(130 arviota)
- yli 60 min3,3(75 arviota)
- yli 60 min3,8(14 arviota)
- yli 60 min4,3(18 arviota)
- alle 30 min3,5(89 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (5 arviota)