Lohikiekot
- Annosmäärä32 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Lohikiekot ovat kalakiekkoja, joita maustavat muun muassa valkoinen parsa, tilli ja paprikasalaatti. Herkullinen suolainen naposteleva sopii vaikka juhliin.
Ainekset
32 annosta
2 tlk (à 170 g) | säilykelohta tai |
1 tlk (330 g) | tai |
1/2 tlk (à 340 g) | tai |
1 pkt (500 g) | tai |
tilliä tai | |
Voiteluun | |
---|---|
1 | kananmuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Hienonna lohi haarukalla. Valuta myös parsa ja paprikasuikaleet.
Kaaviloi sulanut voitaikina 35 x 50 cm:n kokoiseksi levyksi. Puolita taikina pituussuunnassa.
Levitä taikinalevyille lohta, parsoja pituussuunnassa, paprikaa ja tillisilppua. Kääri levyt rulliksi pitkältä sivulta.
Paloittele kumpikin rulla 16 palaan. Nosta kiekot pystyyn leivinpaperin päälle pellille. Voitele kiekkojen reunat munalla.
Paista kiekkoja 225 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,4(119 arvostelua)
- yli 60 min4,6(187 arvostelua)
- 30 - 60 min4,8(12 arvostelua)
- yli 60 min3,0(1 arvostelu)
- 30 - 60 min3,9(13 arvostelua)
- 30 - 60 min3,6(11 arvostelua)
- 30 - 60 min
- yli 60 min3,8(11 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (5 arvostelua)