• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohikiekot

Lohikiekot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 32 annosta
  • 30 - 60 min
  • 199 kcal / 100 g

Ainekset

32 annosta

Voiteluun

    • 1kananmuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna lohi haarukalla. Valuta myös parsa ja paprikasuikaleet.
  2. Kaaviloi sulanut voitaikina 35 x 50 cm:n kokoiseksi levyksi. Puolita taikina pituussuunnassa.
  3. Levitä taikinalevyille lohta, parsoja pituussuunnassa, paprikaa ja tillisilppua. Kääri levyt rulliksi pitkältä sivulta.
  4. Paloittele kumpikin rulla 16 palaan. Nosta kiekot pystyyn leivinpaperin päälle pellille. Voitele kiekkojen reunat munalla.
  5. Paista kiekkoja 225 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 199 kcal832 kJ
  • Proteiinia9,12 g
  • Hiilihydraatteja14,1 g
  • Rasvaa11,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu