Lohimedaljongit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Lohimedaljongit on helppo valmistaa itse. Valitse fileepala kalan niskapuolelta, niin saat kookkaampia medaljonkeja.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
800 g | nahallista lohifileetä tai |
1 1/2 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Paistamiseen | |
---|---|
1 rkl | rypsiöljyä tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 538 kJ / 368 kcal |
Rasva | 27 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
Proteiini | 33 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Leikkaa fileeseen 2 sentin päästä reunasta viilto, joka yltää nahkaan saakka, muttei mene nahasta läpi. Tee seuraava viilto 2 sentin päähän ja leikkaa tällä kertaa pala irti fileestä. Toista näin, kunnes olet saanut 4 samanlaista viipaletta. Taita viipaleet perhosen muotoon.
Kuumenna öljy pannulla. Laita medaljongit pannulle avonainen puoli alaspäin. Paista medaljonkeja noin 2 minuuttia/puoli.
Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja vihersalaattia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,3(28 arvostelua)
- yli 60 min4,5(24 arvostelua)
- 30 - 60 min4,3(28 arvostelua)
- alle 30 min3,6(18 arvostelua)
- alle 15 min3,1(14 arvostelua)
- alle 15 min3,2(27 arvostelua)
- alle 30 min
- yli 60 min3,1(17 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (26 arvostelua)
- Joku3 kuukautta sittenOn hyvää
- Masterchef4 kuukautta sittenMuuten hyvä mutta kala paistetaan AINA voissa.