Lohimedaljongit
Lohimedaljongit on helppo valmistaa itse. Valitse fileepala kalan niskapuolelta, niin saat kookkaampia medaljonkeja.
4 annostaalle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 800gnahallista lohifileetä
- 1 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Paistamiseen
- 1rklrypsiöljyä
Valmistus
alle 15 min- Leikkaa fileeseen 2 sentin päästä reunasta viilto, joka yltää nahkaan saakka, muttei mene nahasta läpi. Tee seuraava viilto 2 sentin päähän ja leikkaa tällä kertaa pala irti fileestä. Toista näin, kunnes olet saanut 4 samanlaista viipaletta. Taita viipaleet perhosen muotoon.
- Kuumenna öljy pannulla. Laita medaljongit pannulle avonainen puoli alaspäin. Paista medaljonkeja noin 2 minuuttia/puoli.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja vihersalaattia.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi