Lohimedaljongit Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohimedaljongit

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Lohimedaljongit on helppo valmistaa itse. Valitse fileepala kalan niskapuolelta, niin saat kookkaampia medaljonkeja.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
800 g
 
nahallista lohifileetä
tai
1 1/2 tl
 
suolaa
tai
1/2 tl
 
mustapippuria
tai

Paistamiseen

1 rkl
 
rypsiöljyä
tai

Ravintosisältö

Energia
1 538 kJ / 368 kcal
Rasva
26,5 g
josta tyydyttynyttä
4,7 g
Hiilihydraatit
0,1 g
josta sokereita
0 g
Proteiini
32,6 g
Suola
2,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Leikkaa fileeseen 2 sentin päästä reunasta viilto, joka yltää nahkaan saakka, muttei mene nahasta läpi. Tee seuraava viilto 2 sentin päähän ja leikkaa tällä kertaa pala irti fileestä. Toista näin, kunnes olet saanut 4 samanlaista viipaletta. Taita viipaleet perhosen muotoon.

Kuumenna öljy pannulla. Laita medaljongit pannulle avonainen puoli alaspäin. Paista medaljonkeja noin 2 minuuttia/puoli.

Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja vihersalaattia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Jozo jodioitu hienosuola 125g
    Hinta 0,99/kpl
    7,92/kg
  • Pirkka mustapippuri 21g kokonainen
    Hinta 0,85/kpl
    40,48/kg
  • Alavuden Luomurypsiöljy kylmäp. 250ml
    Hinta 4,75/kpl
    19,00/l
  • Jozo jodioitu hienosuola 600g
    Hinta 1,75/kpl
    2,92/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Hinta 1,19/kpl
    1,19/kg
  • Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22g
    Hinta 1,29/kpl
    58,64/kg
  • Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
    Hinta 1,25/kpl
    46,30/kg
  • Pirkka rypsiöljy 450ml
    Hinta 2,25/kpl
    5,00/l
  • Keiju rypsiöljy 0,5l
    Hinta 2,15/kpl
    4,30/l
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,7 (34 arviota)

  • Joku
    1 vuosi sitten
    On hyvää
  • Masterchef
    1 vuosi sitten
    Muuten hyvä mutta kala paistetaan AINA voissa.