Lohipihvit ja krossatut perunat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
Lohipihveistä tulee murskaperunoiden ja hölskykurkkujen kanssa ihana kesäinen ateria. Tätä kannattaa kokeilla!
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
2 pkt (à 200 g) | tai |
4 rkl | tai |
Hölskykurkut | |
---|---|
1 (300 g) | kurkku tai |
2 rkl | väkiviinaetikkaa tai |
1 rkl | tai |
1/4 tl | tai |
1/2 ruukkua | tuoretta tilliä hienonnettuna tai |
Krossatut perunat | |
600 g | tai |
50 g | tai |
1/2 ruukkua | tuoretta tilliä hienonnettuna tai |
ripaus | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Lado viipaleet kannelliseen astiaan ja lisää etikka, sokeri, suola ja tilli. Sulje kansi ja ravista voimakkaasti. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluun asti. Lisää halutessasi tilkka vettä.
Keitä pestyt perunat kypsiksi, noin 20 minuuttia. Kaada vesi pois ja nosta kattila takaisin liedelle. Höyrytä perunat kuivemmiksi ja murskaa perunat karkeasti haarukalla tai survimella. Lisää voi, tilli ja suola ja pyöräytä nopeasti sekaisin.
Paista lohipihvit pannulla tai grillaa pakkauksen ohjeen mukaan. Kokoa annokset lohipihveistä, aiolista, perunoista ja hölskykurkuista.
Voit tehdä kurkut jo etukäteen jääkaappiin maustumaan. Jos haluat etikan mausta hieman miedomman, lisää noin 2 tl vettä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min2,5(10 arvostelua)
- yli 60 min3,6(15 arvostelua)
- 30 - 60 min3,5(17 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(53 arvostelua)
- 30 - 60 min3,7(20 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(30 arvostelua)
- yli 60 min3,8(67 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(19 arvostelua)