Keitä munia noin 7 minuuttia ja jäähdytä ne. Kuori ja halkaise munat.
Mittaa kattilaan vesi ja fondi. Kuumenna kiehuvaksi.
Kuori ja suikaloi inkivääri sekä viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää ne kattilaan. Anna liemen kiehua noin 10 minuuttia.
Valmista sillä aikaa nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita joukkoon rypsiöljy.
Paloittele lohifilee neljään palaan. Aloita paistaminen nahkapuolelta. Paahda kalapaloja pannulla molemmin puolin yhteensä 4-5 minuuttia. Valuta päälle 1 rkl soijakastiketta.
Rullaa suippopaprikaa kevyesti leikkuulautaa vasten, leikkaa kanta ja kopista siemenet pois. Viipaloi paprikat. Suikaloi kevätsipulit
Mausta ramenliemi lopulla soijakastikkeella (3 rkl) ja riisiviinietikalla.
Jaa nuudelit isoihin kulhoihin. Kaada päälle kuumaa lientä ja lisää paprikaa, keväsipulia, kananmunat ja lohipala. Viimeistele annokset kevätsipulilla ja iduilla. Tarjoa heti.
Tiesitkö että...
Kokeile myös soijamarinoituja kananmunia! Ohjeen löydät K-Ruoka -reseptihausta. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.
Blue Dragon 150ml Mirin japanilainen riisiviinietikka
4,49/kpl29,93/l
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.
Kommentoi