Hyppää sisältöön
Lohisarvet Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohisarvet

  • Annosmäärän. 32 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
Suolaiset, lohella täytetyt sarvet maistuvat glögin kaverina tai vaikkapa viikonlopun brunssilla.

    Ainekset

    n. 32 kpl

    Taikina

    Täyte

    Voiteluun

    • kananmunaa

    Koristeluun

    • kuorittuja seesaminsiemeniä

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 093 kJ / 262 kcal
    • Rasva
      9,1 g
    • josta tyydyttynyttä
      4,2 g
    • Hiilihydraatit
      33,2 g
    • josta sokereita
      3,4 g
    • Proteiini
      10 g
    • Suola
      0,9 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Lämmitä neste kädenlämpöiseksi eli noin +37 asteiseksi. Murenna hiiva nesteen joukkoon. Lisää suola ja siirappi. Alusta taikinaan vähitellen jauhot ja lisää vaivaamisen loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini. Valmis taikina on pehmeää, mutta irtoaa pallona taikinakulhosta ja kädestä.
    2. Kohota taikinaa kulhossa liinan alla noin puoli tuntia. Jaa taikina neljään osaan ja kauli palat pyöreiksi levyiksi. Jaa levy sektoreiksi kahdeksaan osaan. Laita pala graavilohta ja nokare tuorejuustoa kolmion kantaan ja kierrä leveämmästä päästä alkaen sarviksi. Kohota. Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,8 (16 arviota)

    • Leipoja
      7 vuotta sitten
      Voisiko lohen sijaan käyttää esim: Pekonia tai jotain juustoa?v
    • K-Kuluttajapalvelu
      7 vuotta sitten
      Leipoja, voit hyvin kokeilla sarviin myös muita täytteitä. Pekoni kannattaa kuitenkin kypsentää valmiiksi ennen täytteeksi lisäämistä.
    • Riim
      8 vuotta sitten
      Hyviä