Lohisarvet
- Annosmäärän. 32 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Suolaiset, lohella täytetyt sarvet maistuvat glögin kaverina tai vaikkapa viikonlopun brunssilla.
Ainekset
n. 32 kpl
Taikina
- 5 dl vettä tai maitoa
- 1 pkt (50 g) tuorehiivaa
- 1 tl suolaa
- 1 rkl siirappia
- 6 dl vehnäjauhoja
- n. 6 dl Pirkka sämpyläjauhoja
- 75 g Pirkka leivontamargariinia
Täyte
- 200 g graavisuolattua lohta
- 1 pkt (180 g) Pirkka Italian yrtit tuorejuustoa
Voiteluun
- kananmunaa
Koristeluun
- kuorittuja seesaminsiemeniä
Ravintosisältö
- Energia1 093 kJ / 262 kcal
- Rasva9,1 g
- josta tyydyttynyttä4,2 g
- Hiilihydraatit33,2 g
- josta sokereita3,4 g
- Proteiini10 g
- Suola0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Lämmitä neste kädenlämpöiseksi eli noin +37 asteiseksi. Murenna hiiva nesteen joukkoon. Lisää suola ja siirappi. Alusta taikinaan vähitellen jauhot ja lisää vaivaamisen loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini. Valmis taikina on pehmeää, mutta irtoaa pallona taikinakulhosta ja kädestä.
- Kohota taikinaa kulhossa liinan alla noin puoli tuntia. Jaa taikina neljään osaan ja kauli palat pyöreiksi levyiksi. Jaa levy sektoreiksi kahdeksaan osaan. Laita pala graavilohta ja nokare tuorejuustoa kolmion kantaan ja kierrä leveämmästä päästä alkaen sarviksi. Kohota. Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −10 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,20/2 kpl8,89/kgIlman Plussa-korttia 1,79/kpl (9,94/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,6(104 arviota)
- yli 60 min4,1(15 arviota)
- yli 60 min4,3(38 arviota)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min4,4(614 arviota)
- 30 - 60 min4,2(5 arviota)
- 30 - 60 min4,0(262 arviota)
- 30 - 60 min3,9(72 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (16 arviota)
- Leipoja7 vuotta sittenVoisiko lohen sijaan käyttää esim: Pekonia tai jotain juustoa?v
- K-Kuluttajapalvelu7 vuotta sittenLeipoja, voit hyvin kokeilla sarviin myös muita täytteitä. Pekoni kannattaa kuitenkin kypsentää valmiiksi ennen täytteeksi lisäämistä.
- Riim8 vuotta sittenHyviä