• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohisarvet

Suolaiset, lohella täytetyt sarvet maistuvat glögin kaverina tai vaikkapa viikonlopun brunssilla. Tämä resepti n. 0,30€/annos*.
Lohisarvet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 32 kpl
  • 30 - 60 min
  • 184 kcal / 100 g (50g)

Ainekset

n. 32 kpl

Taikina

Täyte

Voiteluun

    • kananmunaa

Koristeluun

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lämmitä neste kädenlämpöiseksi eli noin +37 asteiseksi. Murenna hiiva nesteen joukkoon. Lisää suola ja siirappi. Alusta taikinaan vähitellen jauhot ja lisää vaivaamisen loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini. Valmis taikina on pehmeää, mutta irtoaa pallona taikinakulhosta ja kädestä.
  2. Kohota taikinaa kulhossa liinan alla noin puoli tuntia. Jaa taikina neljään osaan ja kauli palat pyöreiksi levyiksi. Jaa levy sektoreiksi kahdeksaan osaan. Laita pala graavilohta ja nokare tuorejuustoa kolmion kantaan ja kierrä leveämmästä päästä alkaen sarviksi. Kohota. Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 184 kcal769 kJ
  • Proteiinia7,7 g
  • Hiilihydraatteja26,5 g
  • Rasvaa4,93 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua