LohitacotTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohitacot

Gluteenittomat lohitacot valmistuvat polentalla paneroiduista lohipaloista ja maissitortilloista. Tarjoa tacot marinoidun mädin ja avokadosalsan kanssa.

  • 12 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

12 kpl

Avokadosalsa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Irrota kirjolohifileestä nahka ja nypi mahdolliset ruodot pois. Leikkaa kala n. 2 x 10 cm paloiksi. Mausta palat suolalla. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki haarukalla. Mittaa toiseen kulhoon polenta. Pyörittele kalapalat ensin kananmunassa ja sitten polentassa. Kuumenna öljy pannussa ja paista kalat joka puolelta rapeiksi.
  2. Valuta mäti ja mausta se limetin mehulla ja soijakastikkeella. Hienonna chili ja sekoita se mädin joukkoon.
  3. Leikkaa kurkusta pitkiä ohuita nauhoja esim. juustohöylän avulla.
  4. Leikkaa punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi ja mausta punaviinietikalla, öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Valmista avokadosalsa. Halkaise avokadot ja poista kivet. Irrota avokado kuorestaan lusikan avulla ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna punasipuli ja leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja mausta limetin mehulla ja suolalla.
  6. Kuumenna tortillat mikrossa tai uunissa. Täytä marinoidulla punakaalilla, kurkkusuikaleilla, lohella, mädillä ja avokadosalsalla.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua