Lohkoperunat ja järkisärkidippi
Savustetun ja valkosipulisen Järki Särjen maukas öljy tekee lohkoperunoista rapean herkullisia. Dippi sopii hyvin myös uuniperunoiden täytteeksi. Noin 1,65 €/annos*
- 6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1ps(n. 1 kg)Pirkka pestyjä yleisperunoita
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Järkisärkidippi
- 1prk(275 g/145 g)Järki Särkeä, savustettu & luomuvalkosipuli
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankerma, 18%)
- 3/4dltilliä hienonnettuna
- ripausmustapippuria
- ripaussuolaa
Lisäksi
- 2(150 g)maustekurkkua
- tuoretta tilliä
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa perunat kuorineen lohkoiksi. Sekoita perunoiden joukkoon kulhossa 1/2 dl särjen öljyä, suola ja pippuri.
- Levitä perunalohkot uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 35-40 minuuttia.
- Valuta kalasta ylimääräinen neste pois ja sekoita dipin ainekset keskenään. Tarjoa lohkoperunat ja järkisärkidippi maustekurkkulohkojen ja tuoreen tillin kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi