Viherpippuriuunilohi
Kun reseptissä on vain viisi ainesosaa ja uuni hoitaa kypsennyksen, ei ruoanlaitosta paljon helpommalla pääse. Reseptin herkulliseen viherpippuriuuniloheen on laatinut Nanna Rintala Kaikki äitini reseptit -blogista.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 800glohifileetä
- 1/2pkt(à 250 g)Pirkka sulatejuustopalaa, viherpippuri
- 2-2 1/2dlPirkka laktoositonta ruokakermaa
- 1dltuoretta tilliä hienonnettuna
- 1sitruuna lohkoina
- ripaussuolaa ja mustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Voitele kalaa varten sopivan kokoinen uunivuoka.
- Suolaa ja pippuroi lohi ja aseta se uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Leikkaa juustosta siivuja ja aseta ne lohifileen pinnalle. Kaada lopuksi päälle ruokakerma. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Ripottele hienonnettu tilli pinnalle ja leikkaa sitruuna lohkoiksi, jotta jokainen ruokailija voi puristaa annoksensa päälle sitruunaa. Tarjoa viherpippuriuunilohi uusien perunoiden tai perunamuusin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Ser smakligt ut.