• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
ViherpippuriuunilohiReseptin takana bloggaaja

Viherpippuriuunilohi

Kun reseptissä on vain viisi ainesosaa ja uuni hoitaa kypsennyksen, ei ruoanlaitosta paljon helpommalla pääse. Reseptin herkulliseen viherpippuriuuniloheen on laatinut Nanna Rintala Kaikki äitini reseptit -blogista.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Voitele kalaa varten sopivan kokoinen uunivuoka.
  2. Suolaa ja pippuroi lohi ja aseta se uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Leikkaa juustosta siivuja ja aseta ne lohifileen pinnalle. Kaada lopuksi päälle ruokakerma. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  3. Ripottele hienonnettu tilli pinnalle ja leikkaa sitruuna lohkoiksi, jotta jokainen ruokailija voi puristaa annoksensa päälle sitruunaa. Tarjoa viherpippuriuunilohi uusien perunoiden tai perunamuusin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 18 arvostelua