• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Teriyaki-lohimedaljongit

Helposti valmistettavat lohimedaljongit marinoidaan teriyakikastikkeella. Tämäkin resepti vain n. 3,40€/annos*.
Teriyaki-lohimedaljongit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 271 kcal / annos (145g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita teriyakikastike ja suola keskenään. Kaada seos laakean astiaan.
  2. Nosta lohimedaljongit astiaan marinadin päälle. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia, mielellään yön yli. Käännä kaloja pari kertaa marinoitumisen aikana.
  3. Kuivaa kalojen pinta ja voitele ne öljyllä. Kypsennä lohimedaljongit kuumalla pannulla tai parilalla noin 2 minuuttia/puoli. Tarjoa lohimedaljongit raikkaan salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 145g100 g

  • 271 kcal1 130 kJ
  • Proteiinia25,4 g
  • Hiilihydraatteja2,12 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4