Teriyaki-lohimedaljongitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Teriyaki-lohimedaljongit

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Helposti valmistettavat lohimedaljongit marinoidaan teriyakikastikkeella.
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
2 rs (à 300 g)
 
Leroy lohimedaljonkeja
tai
1/2 dl
 
teriyakikastiketta
tai
1/2 tl
 
suolaa
tai
 
(seesaminsiemeniä)
tai

Ravintosisältö

Energia
571 kJ / 137 kcal
Rasva
9,1 g
josta tyydyttynyttä
1,7 g
Hiilihydraatit
0,8 g
josta sokereita
0,3 g
Proteiini
13 g
Suola
2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Sekoita teriyakikastike ja suola keskenään. Kaada seos laakean astiaan.

Nosta lohimedaljongit astiaan marinadin päälle. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia, mielellään yön yli. Käännä kaloja pari kertaa marinoitumisen aikana.

Kuivaa kalojen pinta ja voitele ne öljyllä. Kypsennä lohimedaljongit kuumalla pannulla tai parilalla noin 2 minuuttia/puoli. Tarjoa lohimedaljongit raikkaan salaatin kanssa.

Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (31 arviota)