Luonnonkalapastasalaatti
Saat tonnikalapastasalaatista suomalaisen, kun vaihdat kalan luonnonkalasäilykkeeseen. Jogurtti majoneesin tilalla takaa, ettei makaronisalaatti ole liian tuhtia. Noin 1,65€/annos.*
- 8-10 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
8-10 annosta
- 1/2ps(à 400 g)Pirkka tummaa makaronia
- 2tlk(à 160 g/ 120 g)Pielisen kalajaloste Luonnonkalaa rypsiöljyssä
- 1ps(200 g)Pirkka suomalaisia herneitä (pakaste)
- 1/2(200 g)kurkkua
- 1valkosipulisuolakurkku
- 1(60 g) pienipunasipuli
- 2prk(à 200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- 1 1/2rklsitruunanmehua
- 1tlsitruunankuorta raastettuna
- 1/2tlsuolaa
- 1tlmustapippuria
- 1ruukkutilliä hienonnettuna
- 1ruukkuherneenversoja hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä kylmän veden alla ja valuta.
- Valuta kaloista öljyt pois. Poista tarvittaessa ruodot. Sulata herneet pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi kurkku ja valkosipulisuolakurkku. Kuori ja hienonna punasipuli.
- Sekoita kala ja herneet makaronien joukkoon. Kääntele jogurtti salaatin sekaan. Mausta sitruunanmehulla- ja kuorella, suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi tilli ja herneenversot sekä punasipuli. Jätä osa näistä koristeeksi. Anna maustua kylmässä tarjoamiseen asti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi