Luonnonkalapastasalaatti
Saat tonnikalapastasalaatista suomalaisen, kun vaihdat kalan luonnonkalasäilykkeeseen. Jogurtti majoneesin tilalla takaa, ettei makaronisalaatti ole liian tuhtia. Noin 1,65€/annos.*
- 8-10 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
8-10 annosta
- 1/2ps(à 400 g)Pirkka tummaa makaronia
- 2tlk(à 160 g/ 120 g)Pielisen kalajaloste Luonnonkalaa rypsiöljyssä
- 1ps(200 g)Pirkka suomalaisia herneitä (pakaste)
- 1/2(200 g)kurkkua
- 1valkosipulisuolakurkku
- 1(60 g) pienipunasipuli
- 2prk(à 200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- 1 1/2rklsitruunanmehua
- 1tlsitruunankuorta raastettuna
- 1/2tlsuolaa
- 1tlmustapippuria
- 1ruukkutilliä hienonnettuna
- 1ruukkuherneenversoja hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä kylmän veden alla ja valuta.
- Valuta kaloista öljyt pois. Poista tarvittaessa ruodot. Sulata herneet pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi kurkku ja valkosipulisuolakurkku. Kuori ja hienonna punasipuli.
- Sekoita kala ja herneet makaronien joukkoon. Kääntele jogurtti salaatin sekaan. Mausta sitruunanmehulla- ja kuorella, suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi tilli ja herneenversot sekä punasipuli. Jätä osa näistä koristeeksi. Anna maustua kylmässä tarjoamiseen asti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Sisältääkö säilyke ruotoja?
En ole kokeillut, säilyke voi sisältää ruodon jäämiä, mutta kala on perattua.