Luumu-kanelijäätelö
Itse tehty luumu-kanelijäätelö on helppo valmistaa. Nauti makea herkku joulun ajan jälkiruokana.
8 annostayli 60 min
Ainekset
8 annosta
- 1tlk(3 dl)Valio Luomu kuohukermaa
- 2tlk(à 200 g)Valio maustettua rahkaa, luumu-kaneli
- 1dlDansukker glukoosisiirappia
Lisäksi
- granaattiomenan siemeniä
Valmistus
yli 60 min- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kerman joukkoon maustettu rahka ja glukoosisiirappi.
- Levitä jäätelömassa laakeaan pakastuksen kestävään vuokaan. Peitä kelmulla ja pakasta 4-5 tuntia.
- Ota jäätelö huoneenlämpöön 10-15 minuuttia ennen tarjoamista. Annostele jäätelö jäätelökauhalla tai lusikalla annoskulhoihin. Koristele piparkakkumuruilla ja granaattiomenan siemenillä ja tarjoa heti.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi