Luumu-kanelijäätelöTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Luumu-kanelijäätelö

Itse tehty luumu-kanelijäätelö on helppo valmistaa. Nauti makea herkku joulun ajan jälkiruokana.

  • 8 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

8 annosta
    • 1tlk(3 dl)Valio Luomu kuohukermaa
    • 2tlk(à 200 g)Valio maustettua rahkaa, luumu-kaneli
    • 1dlDansukker glukoosisiirappia

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kerman joukkoon maustettu rahka ja glukoosisiirappi.
  2. Levitä jäätelömassa laakeaan pakastuksen kestävään vuokaan. Peitä kelmulla ja pakasta 4-5 tuntia.
  3. Ota jäätelö huoneenlämpöön 10-15 minuuttia ennen tarjoamista. Annostele jäätelö jäätelökauhalla tai lusikalla annoskulhoihin. Koristele piparkakkumuruilla ja granaattiomenansiemenillä ja tarjoa heti.

Kategoriat

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Valio Luomu kuohukerma 2dl laktoositon
    1,29/kpl6,45/l
  • Dansukker glukoosisiirappi 400g
    2,89/kpl7,23/kg
  • Pirkka piparkakku 350g
    1,69/kpl4,83/kg
  • Annas original piparkakkuja 300g
    2,45/kpl8,17/kg
  • Töysäläinen piparkakkuja 400 g
    2,09/kpl5,23/kg
  • Granaattiomena
    3,99/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 40 arvostelua