Luumu-kanelijäätelö
Itse tehty luumu-kanelijäätelö on helppo valmistaa. Nauti makea herkku joulun ajan jälkiruokana.
- 8 annosta
- yli 60 min
Ainekset
8 annosta
- 1tlk(3 dl)Valio Luomu kuohukermaa
- 2tlk(à 200 g)Valio maustettua rahkaa, luumu-kaneli
- 1dlDansukker glukoosisiirappia
Lisäksi
- granaattiomenan siemeniä
Valmistus
yli 60 min- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kerman joukkoon maustettu rahka ja glukoosisiirappi.
- Levitä jäätelömassa laakeaan pakastuksen kestävään vuokaan. Peitä kelmulla ja pakasta 4-5 tuntia.
- Ota jäätelö huoneenlämpöön 10-15 minuuttia ennen tarjoamista. Annostele jäätelö jäätelökauhalla tai lusikalla annoskulhoihin. Koristele piparkakkumuruilla ja granaattiomenan siemenillä ja tarjoa heti.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi