• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Luumu-kanelijäätelöTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Luumu-kanelijäätelö

Itse tehty luumu-kanelijäätelö on helppo valmistaa. Nauti makea herkku joulun ajan jälkiruokana.

  • 8 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

8 annosta
    • 1tlk(3 dl)Valio Luomu kuohukermaa
    • 2tlk(à 200 g)Valio maustettua rahkaa, luumu-kaneli
    • 1dlDansukker glukoosisiirappia

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kerman joukkoon maustettu rahka ja glukoosisiirappi.
  2. Levitä jäätelömassa laakeaan pakastuksen kestävään vuokaan. Peitä kelmulla ja pakasta 4-5 tuntia.
  3. Ota jäätelö huoneenlämpöön 10-15 minuuttia ennen tarjoamista. Annostele jäätelö jäätelökauhalla tai lusikalla annoskulhoihin. Koristele piparkakkumuruilla ja granaattiomenansiemenillä ja tarjoa heti.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 23 arvostelua