Luumu-kanelijäätelö Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Luumu-kanelijäätelö

  • Annosmäärä8 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
Itse tehty luumu-kanelijäätelö on helppo valmistaa. Nauti makea herkku joulun ajan jälkiruokana.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton

Ainekset

8 annosta
1 tlk (3 dl)
 
Valio Luomu kuohukermaa
tai
2 tlk (à 200 g)
 
tai
1 dl
 
Dansukker glukoosisiirappia
tai

Lisäksi

 
tai
 
granaattiomenan siemeniä
tai

Ravintosisältö

Energia
1 028 kJ / 247 kcal
Rasva
15,8 g
josta tyydyttynyttä
9,5 g
Hiilihydraatit
21,7 g
josta sokereita
12,5 g
Proteiini
4,1 g
Suola
0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kerman joukkoon maustettu rahka ja glukoosisiirappi.

Levitä jäätelömassa laakeaan pakastuksen kestävään vuokaan. Peitä kelmulla ja pakasta 4–5 tuntia.

Ota jäätelö huoneenlämpöön 10–15 minuuttia ennen tarjoamista. Annostele jäätelö jäätelökauhalla tai lusikalla annoskulhoihin. Koristele piparkakkumuruilla ja granaattiomenan siemenillä ja tarjoa heti.

Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (75 arviota)