• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Maissi-jauhelihapiirakka

Maissi-jauhelihapiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 202 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Täyte

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Painele sulanut taikina piirakkavuoan (halkaisija 30 cm) pohjalle ja reunoille. Siirrä vuoka jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
  2. Halkaise purjo pitkittäin, huuhtele ja pilko se. Kuori ja hienonna valkosipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää myös purjo kuullottumaan. Lisää jauhelihan joukkoon salsadippi. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle vehnäjauhot. Lisää sulatejuusto ja valutetut maissit. Anna täytteen hautua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  3. Kaada jauhelihatäyte vuokaan. Lisää päälle juustoraaste.
  4. Paista piirasta 225 asteessa uunin alimmalla tasolla 20 minuuttia. Tarjoa piiras haaleana salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 202 kcal845 kJ
  • Proteiinia8,83 g
  • Hiilihydraatteja14,1 g
  • Rasvaa12,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu