Hyppää sisältöön
Maissi-jauhelihapiirakkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Maissi-jauhelihapiirakka

  • Annosmäärä8 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Ruokaisa maissi-jauhelihapiirakka maistuu koko perheelle esimerkiksi iltapalaksi.
  • Kananmunaton

Ainekset

8 annosta

Täyte

Pinnalle

Ravintosisältö

  • Energia
    1 068 kJ / 255 kcal
  • Rasva
    13,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    6,6 g
  • Hiilihydraatit
    20,8 g
  • josta sokereita
    1,7 g
  • Proteiini
    10,6 g
  • Suola
    1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Painele sulanut taikina piirakkavuoan (halkaisija 30 cm) pohjalle ja reunoille. Siirrä vuoka jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
  2. Halkaise purjo pitkittäin, huuhtele ja pilko se. Kuori ja hienonna valkosipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää myös purjo kuullottumaan. Lisää jauhelihan joukkoon salsadippi. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle vehnäjauhot. Lisää sulatejuusto ja valutetut maissit. Anna täytteen hautua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  3. Kaada jauhelihatäyte vuokaan. Lisää päälle juustoraaste.
  4. Paista piirasta 225 asteessa uunin alimmalla tasolla 20 minuuttia. Tarjoa piiras haaleana salaatin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (7 arviota)