• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Maissiletut ja kinkkutäyte

Suolaiset letut täytetään kinkulla, kasviksilla ja avokadonmakuisella dippikastikkeella.
Maissiletut ja kinkkutäyte
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 98,4 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa rasvaseosta

Kinkkutäyte

Kastike

    • 1tlk(300 g)Pirkka avokadonmakuista dippikastiketta
    • 1dlPirkka kevytmaitoa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa maidon joukkoon vehnä- ja ohrajauhot sekä kananmunat. Lisää maissinjyvät, suola ja juokseva margariini. Soseuta maissinjyvät sauvasekoittimella taikinan joukossa. Taikina saa turvota puolisen tuntia.
  2. Valmista sillä aikaa täyte. Pilko kinkku ja paprika pieniksi kuutioiksi. Revi salaatti. Kuutioi tomaatit. Sekoita keskenään kinkut, paprikat, salaatti, tomaatit ja maissit.
  3. Ohenna dippi maidolla. Paista lettutaikinasta kuumalla pannulla isoja ohuita lettuja. Taikinasta tulee noin 16 kpl.
  4. Syötäessä sivele lettu ensin kastikkeella ja ripottele päälle kinkkutäytettä. Kierrä lettu rullaksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 98,4 kcal412 kJ
  • Proteiinia4,27 g
  • Hiilihydraatteja12,6 g
  • Rasvaa3,29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille