Maissiletut ja kinkkutäyte
Suolaiset letut täytetään kinkulla, kasviksilla ja avokadonmakuisella dippikastikkeella.
4-5 annosta30 - 60 min98,4 kcal / 100 g
Ainekset
4-5 annosta
- 1 1/2dlohrajauhoja
- 2kananmunaa
- 1/2tlk(à 340 g)Pirkka maissinjyviä
- 1 1/2tlsuolaa
- 1/4dljuoksevaa rasvaseosta
Paistamiseen
- juoksevaa rasvaseosta
Kinkkutäyte
- 100gPirkka saunapalvikinkkua viipaleina
- 1punainen paprika
- 1ruukkujääsalaattia
- 3tomaattia
- 1/2tlk(à 340 g)Pirkka maissinjyviä
Kastike
- 2rs(à 150 g)Pirkka Parhaat guacamoledippiä
Valmistus
30 - 60 min- Vatkaa maidon joukkoon vehnä- ja ohrajauhot sekä kananmunat. Lisää maissinjyvät, suola ja juokseva margariini. Soseuta maissinjyvät sauvasekoittimella taikinan joukossa. Taikina saa turvota puolisen tuntia.
- Valmista sillä aikaa täyte. Pilko kinkku ja paprika pieniksi kuutioiksi. Revi salaatti. Kuutioi tomaatit. Sekoita keskenään kinkut, paprikat, salaatti, tomaatit ja maissit.
- Ohenna dippi maidolla. Paista lettutaikinasta kuumalla pannulla isoja ohuita lettuja. Taikinasta tulee noin 16 kpl.
- Syötäessä sivele lettu ensin kastikkeella ja ripottele päälle kinkkutäytettä. Kierrä lettu rullaksi.
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 98,4 kcal412 kJ
- Proteiinia 4,27 g
- Hiilihydraatteja12,6 g
- Rasvaa3,29 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi