Venäläinen lohikeitto
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Venäläisessä lohikeitossa maistuvat muun muassa herkkusienet, maustekurkku ja kaprikset.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
5 annosta
1 l | vettä tai |
1 tl | suolaa tai |
10 | maustepippuria tai |
1–2 | laakerinlehteä tai |
1 iso (150 g) | sipuli tai |
1 ps (250 g) | tai |
1/2 rs (à 200 g) | tai |
1 rkl | voita tai öljyä tai |
1 rs (300 g) | kirjolohisuikaleita (sis. suolaa 1 %) tai |
3 rkl | tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1 1/2 dl | tai |
1/2 dl | tilliä hienonnettuna tai |
2 rkl | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää suola, pippurit, laakerinlehdet, hienonnettu sipuli ja kasvissuikaleet kattilaan. Keitä noin 5 minuuttia.
Viipaloi tai paloittele puhdistetut herkkusienet. Ruskista sienet rasvassa. Lisää sienet ja kalasuikaleet kattilaan. Keitä noin 5 minuuttia.
Mausta tomaattipyreellä, sitruunanmehulla ja pippurilla. Viimeistele keitto suikaloiduilla kurkkuviipaleilla, tillillä ja kapriksilla. Tarjoa lohikeitto paahdetun ruisleivän ja juuston kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,0(11 arviota)
- 30 - 60 min4,2(84 arviota)
- 30 - 60 min3,9(24 arviota)
- yli 60 min3,5(28 arviota)
- yli 60 min3,8(69 arviota)
- 30 - 60 min3,9(32 arviota)
- 30 - 60 min4,2(125 arviota)
- 30 - 60 min4,3(49 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,9 (17 arviota)
- Ivan Orlov6 vuotta sittenTama ei vasta uhtaan vjenalaista lohikeittoa