• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Venäläinen lohikeitto

Venäläisessä lohikeitossa maistuvat muun muassa herkkusienet, maustekurkku ja kaprikset. Tämäkin resepti vain n. 1,50€/annos*.
Venäläinen lohikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 203 kcal / annos (380g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää suola, pippurit, laakerinlehdet, hienonnettu sipuli ja kasvissuikaleet kattilaan. Keitä noin 5 minuuttia.
  2. Viipaloi tai paloittele puhdistetut herkkusienet. Ruskista sienet rasvassa. Lisää sienet ja kalasuikaleet kattilaan. Keitä noin 5 minuuttia.
  3. Mausta tomaattipyreellä, sitruunanmehulla ja pippurilla. Viimeistele keitto suikaloiduilla kurkkuviipaleilla, tillillä ja kapriksilla. Tarjoa lohikeitto paahdetun ruisleivän ja juuston kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 380g100 g

  • 203 kcal851 kJ
  • Proteiinia12,1 g
  • Hiilihydraatteja7,41 g
  • Rasvaa13,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille