• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Värikkäät kasvisnyytit

Kasvisten grillaaminen onnistuu kätevästi folionyyteissä. Nyytit voi täyttää ja maustaa kukin oman makunsa mukaan.
Värikkäät kasvisnyytit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1(n. 300 g)kesäkurpitsa
    • 1/2(n. 200 g)kukkakaali
    • 2-3(n. 200 g)porkkanaa
    • 2(n. 200 g)sipulia
    • ripaussuolaa
    • 1tlbasilikaa
    • alumiinifoliota

Valmistus

30 - 60 min
  1. Taita foliosta neljä isoa, kaksinkertaista neliön muotoista palaa.
  2. Paloittele kesäkurpitsa ja kukkakaali. Kuori porkkanat ja viipaloi ne kuorimaveitsellä pitkiksi, ohuiksi lastuiksi. Viipaloi kuoritut sipulit. Jaa paloitellut kasvikset suoraan folioille. Ripottele kasvisten päälle hieman suolaa ja basilikaa. Jaa tuorejuusto kasviksille. Sulje nyytit.
  3. Kypsennä grillissä 10-15 minuuttia tai 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Avaa nyytti varovasti ja tarkista kypsyys. Tarjoa kasvisnyytit grilliruoan kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille