• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kalapuikkogratiini

Kalapuikkogratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • 30 - 60 min
  • 136 kcal / 100 g

Ainekset

2 annosta

Gratiinikastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paista kalapuikot pellillä 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  2. Sulata gratiinikastiketta varten kattilassa margariini ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito puuhaarukalla sekoittaen. Keitä pari minuuttia.
  3. Lisää kastikkeeseen jäinen herne-maissi-paprikasekoitus. Kiehauta ja mausta.
  4. Levitä paistetut kalapuikot voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle kastike ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteessa 15 minuuttia eli kunnes ruoan pinta on saanut ruskeita pilkkuja. Tarjoa lisänä perunoita ja salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 136 kcal570 kJ
  • Proteiinia8,06 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa6,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3