• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkara-papukeitto

Tuhti makkara-papukeitto sopii talvipäivän lämmittäjäksi koko perheelle. Tämäkin resepti vain n. 0,65€/annos*.
Makkara-papukeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 240 kcal / annos (380g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja paloittele perunat. Kuutioi keittojuurekset. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää fondi, pippurit, perunat ja keittojuurekset. Anna kiehua noin 15 minuuttia. Tarkista perunoiden ja kasvisten kypsyys.
  2. Kuutioi makkarat ja ruskista ne pannulla. Huuhdo ja valuta pavut. Lisää makkarat ja pavut keittoon. Kuumenna keitto kiehuvaksi. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 380g100 g

  • 240 kcal994 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2