Makkara-papukeitto
Tuhti makkara-papukeitto sopii talvipäivän lämmittäjäksi koko perheelle. Tämäkin resepti vain n. 0,65€/annos*.
- 6 annosta
- 30 - 60 min
- 240 kcal / annos (380g)
Ainekset
6 annosta
- 1pkt(300 g)Pirkka keittojuureksia (tuore)
- 4-5(400 g)perunaa (keltainen pussi)
- 1,2lvettä
- 2Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondia
- 10maustepippuria
- 1pkt(580 g)HK Sininen lenkkimakkaraa
- 1tlk(380/230 g)Pirkka isoja valkoisia papuja
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja paloittele perunat. Kuutioi keittojuurekset. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää fondi, pippurit, perunat ja keittojuurekset. Anna kiehua noin 15 minuuttia. Tarkista perunoiden ja kasvisten kypsyys.
- Kuutioi makkarat ja ruskista ne pannulla. Huuhdo ja valuta pavut. Lisää makkarat ja pavut keittoon. Kuumenna keitto kiehuvaksi. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 380g100 g
- 240 kcal994 kJ
- Proteiinia 9 g
- Hiilihydraatteja15 g
- Rasvaa15 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi