• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Makkara-possuvartaat ja sitruunakastike

Makkara-possuvartaat kypsyvät helposti grillissä. Tarjoa vartaat raikkaan sitruunakastikkeen ja salaatin kanssa.
Makkara-possuvartaat ja sitruunakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 273 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta

Sitruunakastike

    • 1-2tlraastettua sitruunan kuorta
    • 2tlhunajaa
    • ripaussuolaa ja mustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa sisäfilee reiluiksi paloiksi. Marinoi lihapaloja vähintään puoli tuntia salviatahnassa.
  2. Viipaloi makkarat. Kuori ja lohko sipuli. Leikkaa sitruuna lohkoiksi.
  3. Pujottele varrastikkuun lihapaloja, sitruunaa, makkaraa ja sipulia. Grillaa tai paista pannulla välillä käännellen 10-12 minuuttia.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa vartaiden kanssa raikasta salaattia ja kastiketta.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 273 kcal1 140 kJ
  • Proteiinia22,6 g
  • Hiilihydraatteja6,94 g
  • Rasvaa16,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille